Un tânăr a sunat la 112 să reclame că a fost lovit,...

Un tânăr a sunat la 112 să reclame că a fost lovit, dar a fost reținut de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr bănățean a dat greș de două ori în aceiași zi și a ajuns după gratii. Bărbatul a intrat, nechemat, în casa unui bătrân căruia i-a cerut, cu amenințări, o sumă de bani.


Când acesta l-a lovit peste mână cu un topor, tânărul s-a gândit să sune la poliție pentru a se plânge de agresiune, însă lucrurile nu au mers așa cum se aștepta.

„În data de 26.08.2018, ora 16.52, Poliţia oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată de către o persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe pe raza localităţii. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că apelantul a fost lovit peste mână cu un topor, de către o persoană de sex masculin în vârstă de 83 de ani, pe proprietatea acestuia, unde apelantul a pătruns fără drept cu intenţia de a determina proprietarul, sub ameninţări, să îi dea o sumă de bani. În urma probării activităţii infracţionale a apelantului, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233 Cod Penal”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.