Ștefan Nanu, mulțumit de progres înaintea partidei dificile cu Sportul Snagov. Ce...

Ștefan Nanu, mulțumit de progres înaintea partidei dificile cu Sportul Snagov. Ce spune antrenorul lui ACS Poli despre noii veniți

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli are parte duminică de o nouă partidă grea pe teren propriu. Sportul Snagov vine la Timișoara din postura echipei care tocmai a pierdut fotoliul de lider după o remiză cu o altă formație de pe Bega, Ripensia. Antrenorul Ștefan Nanu e conștient de forța ilfovenilor, dar e și optimist dat fiind progresul realizat de elevii săi în ultimele două săptămâni.

”Ne așteaptă un meci greu, din punctul meu de vedere e echipa cu mai mulți jucători experimentați, care au jucat și la prima ligă… Am venit într-o situație dificilă din toate punctele de vedere, ce mă bucură în ultimul timp e că echipa e într-un progres. Sunt mulțumit că joacă ce doresc eu, până când se termină benzina, dar 60 de minute la Arad, după o repriză foarte bună, dacă era 2-0, 3-0 la pauză, alta era partitura acelui joc, dar din păcate sunt mulți jucători tineri. Trebuie să avem răbdare, au potențial și am încredere în ei. Sper ca duminică să spargem gheața și să ne bucurăm de puncte”, a declarat Ștefan Nanu.

Sportul Snagov e pregătită de Laszlo Balint și are în lot jucători precum Darius Buia, Hlistei, Robert Elek și Dănălache, ultimul punctând în remiza din weekendul trecut, scor 1-1 acasă cu Ripensia.


Elek va fi insă absent, suferind o fractură in ultimul joc, din Cupă. ”Vine favorită pentru că sunt pe un loc de promovare, nu are nicio înfrângere, o echipă care a făcut o pregătire bună, au prins încredere”, a mai spus Nanu.

Așteaptă bani

Jucătorilor lui ACS Poli li s-a promis plata unui salariu în această săptămână. Nanu își dorește astfel ca jucătorii săi să fie motivați cu fostul lider din B. ”Nu e niciun fel de presiune, doar cea de a câștiga punct sau puncte… Am venit într-un moment dificil pentru că am prins UTA, Clinceni, Snagov, cele mai bune echipe. Sper ca duminică să câștigăm punct sau puncte pentru a avea moral bun pentru Balotești. Vrem să nu pierdem, ne dorim foarte mult să câștigăm. I-am văzut motivați, cred că azi vor primi și salariile, ceea ce e foarte bine pentru ei pentru că vor fi motivați la joc”, a conchis tehnicianul.

Văzuți pe internet

ACS Poli a mai luat doi străini săptămâna aceasta. Fundașul sârb Dusan Ivanov și norvegianul Saibou Keita se pregătesc deja pe terenul ”Adrian Stoicov”. Ștefan Nanu a admis că referințele pentru cei doi au venit de pe YouTube.

”Sunt jucători buni, din ceea ce am văzut pe YouTube, avem nevoie de ei pentru că lotul e foarte subțire din punct de vedere valoric. Sunt jucători de calitate, nu știu la ce nivel sunt cu pregătirea. Am discutat cu ei, sunt unele probleme, jucătorul Dusan (Ivanov) a avut o perioadă în care nu a făcut antrenamente, l-am văzut puțin nepregătit fizic, dar are calitate. Avem nevoie de el, campionatul e lung… Azi e un antrenament complex, o să văd potențialul lor”, a explicat Nanu. Cei doi nu vor fi probabil în teren cu Snagovul, doar Ivanov ar putea prinde ”foaia” dacă vin actele la timp din Slovenia, unde a evoluat ultima dată.

”Ne-am cristalizat un prim 11… Am făcut schimbări. David Pop e un jucător de calitate de exemplu, dar nu a jucat un an de zile, nu a avut pregătire. 60 de minute stă bine în teren. Codrea la fel. Din păcate nu am dubluri pe posturile lor. Sperăm ca prin aducerea lui Dusan să-l trag pe Melinte la mijloc”, a conchis Ștefan Nanu.

Partida ACS Poli – Sportul Snagov se dispută duminică, de la ora 11.00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în runda a 7-a a Ligii a II-a. Ilfovenii au 14 puncte, cu cu zece mai multe decât timișorenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.