Alina Gorghiu vrea să fie eurodeputat. Ce spune Nicolae Robu

Alina Gorghiu vrea să fie eurodeputat. Ce spune Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu, senator PNL de Timiş, fost preşedinte al Partidului Naţional Liberal, intenționează să candideze la alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut, astăzi, de Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, în cadrul conferinței de presă de la sediul partidului.

“Din Timiș avem deocamdată anunțată candidatura doamnei senator Alina Gorghiu pentru alegerile europarlamentare. Am avut o discuție telefonică cu colega Alina Gorghiu alaltăieri, mi-a spus că dorește să-și asume candidatura și i-am spus că evident că are susținerea mea.


În ședința pe care am avut-o ieri, am pus pe ordinea de zi și acest subiect și, în unanimitate, Biroul Politic Județean consideră potrivită candidatura doamnei Alina Gorghiu și apreciind prestația pe care a avut-o ca senator de Timiș până acum, și-a dat votul pentru susținerea acestei candidaturi pe o poziție cât mai bună pe listă. Evident, i-am transmis că are dezlegare să facă uz, în actul de comunicare, și unde consideră de cuviință, de susținerea și a mea personală și de susținerea Biroului Politic Județean cu unanimitate de voturi. A fost prezentă foarte mult în județ, a fost prezentă dacă nu în tot județul, dacă nu într-o foarte mare parte a sa și a organizat o mulțime de conferințe de presă în care și-a prezentat activitatea parlamentară. Prin urmare, prestația dânsei are aprecierea noastră și avem încredere că și din postura de europarlamentar își va face datoria”, a afirmat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.