ANL construiește zeci de apartamente care vor fi închiriate tinerilor, lângă Timișoara....

ANL construiește zeci de apartamente care vor fi închiriate tinerilor, lângă Timișoara. Când vor fi finalizate

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru tinerii din județul Timiș. În localitatea Giroc ar urma să fie realizate 88 de apartamente, în patru blocuri, care vor fi închiriate tinerilor.

Astăzi, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, și Andrei Țurcanu, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, s-au întâlnit la Timișoara, pentru a discuta despre proiectele ANL din județul nostru.


Totodată, a fost semnat și contractul privind construirea celor 88 de apartamente la Giroc.

„Astăzi a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente la Giroc. Investiția se va realiza prin Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliului Județean Timiș revenindu-i sarcina de a pune la dispoziție terenul și de a asigura toate utilitățile necesare. Jumătate din unitățile locative vor reveni Ministerului Apărării Naționale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiș”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Investiția se ridică la suma de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de doi ani de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie a acestui an.

„O altă veste bună pentru județul nostru este că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente, destinate închirierii de către tineri din această localitate. Construcția este în prezent în stadiul de 65%”, a mai explicat Călin Dobra. Termenul de finalizare este de șapte luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.