Companie americană specializată în corpurile de iluminat pentru industria automotive, prezentă la...

Companie americană specializată în corpurile de iluminat pentru industria automotive, prezentă la Timişoara prin intermediul unei societăţi mixte

0
DISTRIBUIȚI

Compania Varroc Lighting Systems, având sediul central în Statele Unite ale Americii, specializată în domeniul realizării corpurilor de iluminat pentru industria automotive, a anunţat semnarea unui acord de colaborare cu societatea timişoreană ELBA, cu activitate în acelaşi sector. Societatea înfiinţată de cele două companii va fi localizată în capitala Banatului, întreprinderea mixtă se va concentra pe producția de electronice și, având în vedere conținutul electronic continuu al produselor de iluminat, va sprijini în mod semnificativ dezvoltarea companiei Varroc Lighting în Europa.

„Varroc deja proiectează și dezvoltă propriile echipamentele electronice și software-ul propriu, adăugarea integrării verticale a procesului de producție va sprijini în continuare creșterea noastră profitabilă”, a declarat președintele și directorul companiei Varroc Lighting Systems, Stephane Vedie.


„ELBA este recunoscută ca specialist de iluminat pe piața europeană și așteptăm cu nerăbdare un parteneriat de succes cu ei”, a mai adăugat acesta.

„Piața globală de iluminat se confruntă cu schimbări majore, în care integrarea electronică este esențială pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale clientului final. Suntem nerăbdători să lansăm noua societate mixtă, în parteneriat cu Varroc, să integrăm vertical și să optimizăm furnizarea de componente electronice „, a declarat Bogdan Cocian, conducătorul ELBA, conform anunţului făcut de compania americană.

Parteneriatul cu ELBA este cea de-a doua inițiativă a companiei Varroc Lighting în ultimele luni. În iulie, compania a achiziționat compania Sa-ba Automotive, producător de produse de iluminat mici și electronice din Turcia. Cu sediul central în Plymouth, Michigan, compania americană are peste 7200 de angajaţi, cu operaţiuni în Africa, Asia, Europa, America de Nord şi de Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.