Concert acustic cu instrumente exotice într-un cadru feeric: „Blazzaj e o întâlnire...

Concert acustic cu instrumente exotice într-un cadru feeric: „Blazzaj e o întâlnire a invitaților speciali“ UPDATE Concertul a fost amânat

0
DISTRIBUIȚI

Formația Blazzaj pregătește un concert deosebit care va avea loc într-o locație mirifică, departe de betoanele orașului Timișoara, într-un cadru feeric care promite să se asorteze cât se poate de adecvat cu programul special pregătit de membrii trupei pentru această ocazie. Concret, este vorba de concertul acustic pe care cei de la Blazzaj îl pregătesc pentru sâmbătă, 15 septembrie, cu începere de la ora 18, la The Village din Buzad, evenimentul fiind inclus în seria de concerte desfășurate sub sigla Moon.Light.

„Am mai cântat o singură dată cu Blazzaj acustic, acum mai bine de zece ani în garajul celor de la Auăleu Teatru de Garaj și Curte pe strada Hașdeu. Fiecare dintre noi va evolua pe alte instrumente decât cântă de obicei. Gabriel Almași, pe lângă chitară rece cântă și la ukulele, Uțu Pascu cântă tot concertul pe ukulele bass, Vali Potra și-a confecționat tobe dintr-un butoi de pus varză și canistre de benzină și conserve și table și discuri de circular, Sergiu Cătană la fel cântă pe oale… Petrică Ionuțescu și Lucian Nagy vor veni și ei cu tot felul de instrumente ciudate… Eu aș vrea să cânt la un microfon făcut din vrejuri de fasole. Din păcate, acesta s-a rupt….“, ne-a declarat „Vita“, solistul formației care promite un spectacol pe cinste pentru toți cei care vor asista la acest happening muzical.

Dincolo de instrumentele exotice și cadrul feeric, melomanii vor avea parte și de o serie de surprize pe plan muzical, căci Blazzaj pregătește un material discografic nou, mult așteptat de fani. Datorită faptului că fiecare membru din Blazzaj este implicat și în alte proiecte muzicale, discul cu numărul trei din visteria trupei se naște destul de greu.

„Vom cânta 14 sau 15 piese.


Niciuna dintre acestea nu a apărut pe cele două albume Blazzaj de până acum. Am răspuns cu bucurie invitației făcute de cei de la The Village, ni s-a părut o provocare. E foarte fain să dai un refresh din când în când. Ne-am apucat de înregistrat piesele noi, dar este extrem de greu să ne întâlnim. O întâlnire Blazzaj trebuie programată cu trei luni înainte fiindcă fiecare dintre noi are alte proiecte. Nu vom avea invitați speciali. Și asta pentru că noi toți suntem speciali. Blazzaj e o întâlnire a invitaților speciali“, spune Octavian „Vita“ Horvath, vocea formației.

Acțiunile nășite de cei de la Essential Experience sub umbrela Moon.Light la Buzad au debutat în luna mai cu un concert acustic susținut de membrii trupei Subcarpați, după care au urmat Omul Cu Șobolani (23 iunie) și Implant Pentru Refuz (21 iulie).
Biletele pentru concertul acustic Blazzaj costă 50 lei iar ultima acțiune din acest sezon Moon.Light va avea loc în data de 6 octombrie alături de cei de la Luna Amară.

UPDATE Concertul formației Blazzaj de la Buzad a fost amânat! „Dragii noștri iubitori de natură, dealuri înverzite și muzică acustică, dorim să vă anunțăm că din păcate suntem forțați să reprogramăm sesiunea Moon.Light din 15 septembrie cu trupa Blazzaj, din cauza unui cumul de factori. Urmează ca în Timișoara să se desfășoare în acest weekend festivalul Plai, iar la Arad se va întâmpla Arad Open Air Festival, două evenimente care merită atenția tuturor, dar nu în ultimul rând este vorba despre vremea nefavorabilă care se anunță pe sâmbătă. În prognoza de weekend este vorba despre averse de ploi la Buzad și cum experiența Moon.Light se desfășoară în aer liber, suntem nevoiți să reprogramăm acest eveniment. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această știre și vă promitem să reprogramăm concertul acustic Blazzaj la începutul sezonului viitor, în primăvara 2019. Vom face rambursări complete ale biletelor cumpărate online în cel mai scurt timp posibil. Cei care beneficiază de abonamente Moon.Light pentru întreg sezonul vor beneficia de concertul Blazzaj în 2019, pe baza tichetelor emise în 2018“, au anunțat organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.