ASU Politehnica vrea să completeze un „set” de victorii împotriva Ripensiei. Poarta...

ASU Politehnica vrea să completeze un „set” de victorii împotriva Ripensiei. Poarta alb-violetă ar putea fi apărată în Cupă de un fost roş-galben

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ASU Politehnica şi Ripensia Timişoara se întâlnesc mâine în turul IV al Cupei României, într-un duel în care roş-galbenii sunt însă gazde pe „Dan Păltinişanu”. Cele două nu au avut un început de campionat foarte bun şi caută să câştige şi moral prin intermediul competiţiei K.O. Până acum alb-violeţii au un avantaj covărşitor în duelurile directe, 5-1, bilanţ memorat de „secundul” Antonio Foale, care-şi doreşte şi „setul” împotriva concitadinei.

„Mâine suntem oaspeți, dar Poli oriunde este este ca și acasă. Cu suporteri mulți așa ne și simțim. O să fie un joc disputat, sunt două echipe timișorene. Echipa Ripensiei e condusă de un antrenor bun, cu mare experienţă, în persoana lui Radu Suciu, au jucători buni, o combinaţie de jucători tineri cu jucători mai în vârstâ. Noi suntem 100% cu lotul, și-au revenit toți băieții și putem folosi pe oricare dintre ei. Inclusiv pe Poparadu și Schieb”, a declarat Antonio Foale, „secundul” Politehnicii.

ASU Poli a pierdut o singură dată în faţa Ripensiei, în Cupă, dar într-un sezon în care „Băieţii în ghete” au promovat în C. „E 5-1 pentru noi: patru victorii în campionat și una în Cupă… Sper să încheiem, să fie 6-1”, a conchis Foale. Acesta i-a ţinut locul lui Cosmin Petruescu, plecat din localitate, la conferinţa dinaintea duelului local, unul care nu a fost prefaţat în faţa presei şi de către roş-galbeni.

Munteanu contra lui „Ripi”

Foarte probabil poarta formaţiei susţinute de suporteri va fi apărată în duelul cu „Ripi” din Cupă de către un fost goalkeeper al roş-galbenilor.


E vorba de Dalin Munteanu. „Pentru mine e o partidă specială, mâine o să-mi reîntâlnesc foștii coegi de echipă, de la Ripensia, o echipă care mi-a rămas in suflet, am debutat in Liga a II-a la ei. Dar îmbrac tricoul alb-violet, voi da 100% să-i înving și să accedem in turul următor al Cupei”, a spus tânărul portar. Acesta s-a accidentat grav la genunchi jucând pentru ripensişti la începutul sezonului trecut. „Din păcate in scurta mea carieră am intâmpinat mai multe probleme medicale. Mâine o să fiu 100% și sunt sigur că vom face un rezultat bun, mă simt extraodrnar. Mulțumesc tuturor că m-au ajutat să mă acomodez”, a precizat Munteanu.

Titularul Rareş Murariu a avut parte de critici mai ales după ultimul joc, 2-3 cu FC Argeş, astfel că Dalin Munteanu ar putea profita de şansa de mâine. „În momentul în care îmi voi primi șansa vreau să dovedesc că sunt un om de bază și pot să-mi ajut echipa”, a adăugat acesta.

„Impotant e pentru noi să ne îmbunătăţim moralul pentru campionat. E un meci eliminatoriu pe care-l vom trata cu maximum de seriozitate. Sperăm să fie o audiență cât mai mare. Avem nevoie să câștigăm pentru a căpăta încredere pentru campionat. Sperăm să le răsplătim încrederea fanilor și să-i facem fericiți, să câștigăm acest derby. Chiar dacă vom merge sau nu în prelungiri, noi suntem pregătiţi pentru acest meci”, a concluzionat Florin Lazea, un alt candidat la un post de titular în cazul în care „Conferenţiarul” alege să efectueze mai multe modificări în primul 11.

Partida Ripensia – ASU Politehnica se dispută mâine, de la ora 19.00, în turul IV al Cupei. Organizatorii pun biletele în vânzare doar cu o oră înainte de start. Acestea vor putea fi achiziţionate de la stadion, din zona tribunei I, unde accesul costă 10 lei, la loje un bilet are preţul de 30 lei. Accestul va fi permis doar în această zonă a stadionului (tribuna 0 şi I). Vor beneficia de intrare liberă copiii, părinții care își însoţesc copiii cu vârsta de până la 14 ani, femeile şi pensionarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.