Cu avionul de la Timișoara la Chișinău, de săptămâna viitoare. Care este...

Cu avionul de la Timișoara la Chișinău, de săptămâna viitoare. Care este programul curselor

0
DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internaţional Timişoara va fi legat prin intermediul unei curse Tarom de Chişinău, a opta capitală spre care se poate zbura din orașul de pe Bega. Cu o frecvenţă săptămânală de trei zboruri pe săptămână, aceasta devine operaţională din 17 septembrie.

Cursele vor fi operate cu o aeronavă de tip ATR și vor decola din Timișoara în fiecare luni, joi și sâmbătă.


„Ne bucurăm să adăugăm pe lista destinațiilor disponibile din Timișoara a 8-a capitală și anume, Chișinău. Aeroportul Timișoara are o foarte bună colaborare cu compania națională Tarom, deoarece aceasta efectuează neîntrerupt zboruri de la Timișoara chiar de la înființarea sa, în urmă cu 64 de ani. Ne dorim ca această nouă cursă să fie una de succes și să se bucure de mulți pasageri, studenți, oameni de afaceri, turiști, care să circule între cele două orașe, astfel încât să se unească regiunea Banatului și a Crișanei cu Republica Moldova”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.

Cursele vor decola de la Timişoara luni la ora 1:40, respectiv joi şi sâmbătă la ora 3:50, cu aterizare la Chişinău la orele 3:20, respectiv 5:30. Dinspre Chişinău, cursele pleacă la Timişoara la ora 23:30 duminică, miercuri şi vineri.

Din această vară, compania Tarom a introdus de la Timișoara și cursa către Stuttgart (din luna iulie) și către Paris Charles de Gaulle (din luna august).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.