Diana Farca lansează Spitalul de suflete cu un minirecital de chitară susținut...

Diana Farca lansează Spitalul de suflete cu un minirecital de chitară susținut de Sorin Bădin

0
DISTRIBUIȚI
Diana Farca lansează romanul de ficțiune Spitalul de Suflete la Timișoara

Lansarea romanului de ficțiune „Spitalul de suflete” al Dianei Farca va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, ora 17, la „Jolie Bistro” în Timișoara, evenimentul urmând să cuprindă și un minirecital la chitară alături de Sorin Bădin și o sesiune de autografe. Lansarea va avea parte și de prezența autoarei și a prefațatorului Sorin Ciutacu, iar intrarea este liberă.

Cartea reprezintă o confirmare a talentului literar al autoarei.


Prefața romanului a fost realizată de Sorin Ciutacu, iar ilustrațiile au fost realizate de graficiana Claudia Feti. Diana e absolventă a Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității de Vest, cu un masterat în dreptul afacerilor. A câștigat numeroase concursuri sau olimpiade locale, județene, regionale și, concomitent cu studiile, a lucrat ca manechin, scouter de modele, redactor-șef, jurist etc. A debutat ca scriitor în 2015, prin romanul „La limită”, lansată printr-un eveniment desfășurat în luna iunie a acelui an la care Teo Milea a susținut un mini – recital.

„Fugim uneori, de frică, din calea iubirii, însă ea este visul lucid care ne reconfigurează traseele interioare, ne eliberează de minciunile societății și ne apropie de esența vieții. Romanul „Spitalul de suflete” s-a născut în cenușa luptelor afective, fiind un spațiu al iertării, al resemnării sau al regăsirii. Tot ce avem de preț purtăm în suflet și nimic nu se pierde, totul se transformă. Vă doresc iubire, iertare și liniște!“, se spune în prezentarea acestui roman de ficțiune, care poate fi comandat aici.

Foto: Facebook Diana Farca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.