Încep să se încălzească caloriferele timișorenilor. Anunț important făcut de Colterm

Încep să se încălzească caloriferele timișorenilor. Anunț important făcut de Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Colterm începe să dea drumul la căldură, în urma temperaturilor scăzute înregistrate. Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții societății de termoficare a Timișoarei, de mâine dimineață, de la ora 09:00, vor începe, etapizat, probele la cald ale instalațiilor de încălzire. Decizia a fost luată cu scopul “pregătirii funcționării în condiții bune a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică” a Timișoarei, în sezonul de încălzire 2018-2019, și ținând cont de scăderea temperaturilor mai ales pe timp de noapte.

“Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din puctele termice fiind reglată la 35 grade C.


Pentru a se putea constata și remedia eventualele probleme ce pot să apară în sistemul de distribuție, până vineri se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții, ori chiar întreruperea acesteia, dacă va fi cazul”, a informat Colterm.

Reprezentanții societății de termoficare le solicită timișorenilor să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme în locuințe la pornirea sistemului.

“De asemenea, din cauza unor probleme tehnice care pot să apară în instalațiile de distribuție ce aparțin Colterm sau în instalațiile interioare ale consumatorilor, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora. În cazul în care consumatorii constată apariția unor probleme tehnice sau în cazul în care, până la ora 20 a zilei de vineri, 28.09.2018, consumatorii constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul Colterm, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468. Echipele Colterm vor asigura asistență tehnică 7/7 și 24/24 pe toată perioada probelor”, a arătat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.