Informatica Timișoara a trecut la limită de Dunărea Călărași. Șase din șase...

Informatica Timișoara a trecut la limită de Dunărea Călărași. Șase din șase pentru campioana României la futsal

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timișoara a obținut un nou succes și pe plan intern. Gruparea calificată în Main round-ul Ligii Campionilor a învins-o cu 3-2 (2-0) pe Dunărea Călărași în etapa a doua a Ligii I. Daniel Araujo, Bondar și Ovsyannikov au marcat pentru gruparea gazdă.

Informatica a început în formula: Voin – Deco, Bondar, M.


Stoica, Ovsyannikov. Formația pregătită de Robert Lupu a deschis scorul după cinci minute prin brazilianul Daniel Araujo, din pasa lui Savio care primit mingea de la un adversar. Minutul 12 a adus o nouă reușită în contul gazdelor, de această dată Ovsyannikov a finalizat un contraatac cu un șut în dreapta portarului Călărașiului.

Oaspeții au revenit în primul minut al părții secunde prin Robert Vîrlan, care a înscris după un șut din apropierea porții. Timișorenii au reluat atacaurile, mai întâi Ilaș a avut o bară după un corner iar apoi Bondar a refăcut diferența de două goluri (3-1) după o acțiune colectivă la mijlocul reprizei a doua. Oaspeții nu și-au spus însă ultimul cuvânt și în pătrimea finală Dunărea s-a apropat din nou la doar un gol după ce Tomescu a marcat în urma unei combinații cu Șotârcă.

Pe tabelă a rămas însă 3-2 pentru gazde, care acumulează astfel șase puncte după primele două etape ale campionatului. Până acum doar Deva și Odorheiu Secuiesc au mai acumulat două victorii în noul sezon al Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.