O nouă şansă pentru cei care vor să devină studenţi la UVT....

O nouă şansă pentru cei care vor să devină studenţi la UVT. Câte locuri sunt disponibile

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest timisoara

Peste 200 de locuri bugetate îşi aşteaptă candidaţii la cea de-a doua sesiune de admitere programată la Universitatea de Vest Timişoara. Sunt disponibile şi locuri cu taxă.

Cele mai multe locuri neocupate sunt la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (57), iar cele mai puține la Facultatea de Sociologie și Psihologie (4). Oferta universității pentru absolvenții de Bacalaureat este de 77 de specializări de licență. Dintre acestea, 19 sunt în limbi străine, engleză și germană.

Universitatea de Vest din Timișoara are în prezent peste 15.000 de studenți, în 11 facultăți.


În total, mai sunt disponibile 214 locuri bugetate. În sesiunea de vară, universitatea a înmatriculat în anul I de studiu aproape 3.400 de tineri. Cei mai mulți studenți de anul I îi va avea Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), mai mult de 900. De altfel, FEAA este cea mai mare facultate din cadrul universității. De asemenea, aproape 550 de noi studenți vor studia din toamnă la Facultatea de Sociologie și Psihologie, iar peste 400 de tineri au ales să studieze la Facultatea de Matematică și Informatică.

Aproape 1.400 de tineri, mai mult de 40% din totalul celor care au confirmat, au fost înmatriculați în regim cu taxă. Oferta educațională a UVT pentru sesiunea de toamnă include și 11 locuri bugetate destinate absolvenților de licee situate în mediul rural.

Admiterea de toamnă la UVT are loc în perioada 3-16 septembrie, după un calendar stabilit de fiecare facultate. Perioada exactă de admitere şi alte informaţii legate de această sesiune pot fi găsite pe pagina de internet a UVT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.