Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, la Timișoara. Când se dă startul înscrierilor...

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, la Timișoara. Când se dă startul înscrierilor la Târgul de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

targ de craciun timisoara

Primăria Timișoara a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Peste doar câteva zile se va da startul înscrierilor la eveniment. Ediția din acest an a Târgului de Crăciun, cu numărul XII, va fi organizată în perioada 1 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Și în acest an, căsuţele vor fi amplasate în Piaţa Victoriei şi în parcarea Modex, iar expozanții interesați să participe la târg vor trebui să depună, în intervalul 1 – 15 octombrie, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, aflată pe str.


Miron Costin, nr. 2, mai multe documente, de luni până vineri, între orele 11.00 – 15.00. Și anume: formular de participare la Târgul de Crăciun; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat, copie contract de colectarea şi evacuarea a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată.

“De asemenea, expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare. Totodată, pentru buna funcţionare a activităţii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesară (curent electric, apă şi altele). În urma selecţiei vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată”, a informat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.