SCM Politehnica a bătut campioana la ea acasă. Sârbii alb-violeţilor, mai buni...

SCM Politehnica a bătut campioana la ea acasă. Sârbii alb-violeţilor, mai buni ca străinii lui Dinamo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Handbaliştii alb-violeţi au reuşit un meci foarte bun pe terenul campioanei. SCM Politehnica Timişoara s-a impus cu 31-29 pe terenul lui Dinamo după ce la pauză scorul a fost egal: 15-15. Jocul din Ştefan cel Mare a fost foarte echilibrat până în ultimele minute.

Dinamo a condus prima la două goluri diferenţă (5-3) după opt minute, dar bănăţenii au revenit şi au egalat mai întâi prin Marjanovic, care şi-a dus apoi echipa în avantaj după un 7 metri. Mai mult, Poli a ajuns după jumătatea reprizei la patru goluri avantaj prin reuşita aceluiaşi Filip Marjanovic (11-7).


La acest scor însă alb-violeţii s-au relaxat şi deşi au avut chiar şi avantaj numeric pe teren, au cedat teren şi Dinamo a egalat până la pauză. Mai întâi prin Gavriloaia la 14-14 după câteva minute mai tensionate, nelipsind mult ca alb-roşii să intre în avantaj la pauză.

La reluare Dinamo a şi avut 18-17 după golul activului Kuduz, însă a venit rândul poliştilor să revină. Iar la jumătatea reprizei Milos Dragas şi-a folosit braţul puternic pentru a-şi readuce colegii pe plus: 22-21 pentru SCM Poli. Tot el punctând pentru un avantaj temporar de două goluri (21-23). Finalul avea să fie foarte strâns, dinamoviştii egalând prin Komogorov cu mai puţin de nouă minute rămase din duel. Cîmpan a făcut apoi 27-25 pentru alb-violeţi după ce a fost găsit excelent pe o recuperare de către Fenici. Cu cinci minute înainte de final timişorenii s-au distanţat la trei goluri după un nou 7 metri concretizat de Marjanovic. Cu mai puţin de două minute rămase sârbul şi-a păstrat calmul pentru a face 30-26 şi meciul părea deja câştigat de bănăţeni. Cu un minut înainte de final alb-violeţii au mai avut emoţii după ce Komogorov a redus diferenţa la doar două goluri. Dar ultimele secunde au fost abordate pozitiv şi oaspeţii au plecat din Capitală cu trei puncte mari.

SCM Poli adună patru puncte în primele două runde destul de dificile ale noului sezon şi se pregăteşte de un adversar mai facil în campionat, nou promovata din Buzău.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 11 goluri, Dragas 7, Sadoveac 5, Fenici 4, Cîmpan 2, Pribanic 1, V. Milosevic 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.