Incendiu de proporţii la Hotel Roma, în Complexul Studenţesc din Timişoara. UPDATE...

Incendiu de proporţii la Hotel Roma, în Complexul Studenţesc din Timişoara. UPDATE Nouă persoane, evacuate VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură video Info Trafic jud. Timiş

Flărări imense au cuprins, în această noapte, Hotelul Roma din Timişoara. Pompierii au intervenit de urgenţă ca să stingă incendiul care a cuprins întreaga clădire.

Hotelul se află pe strada Alexandru Vaida – Voievod nr. 4. Primele informaţii ale pompierilor arată că flăcările au ajuns la acoperişul clădirii care are parter, etaj şi mansardă.

În acest moment intervin 31 de subofiţeri şi 2 ofiţeri de la ISU Banat cu mai multe autospeciale şi un SMURD. La faţa locului au fost trimise şi trei ambulanţe.


Salvatorii verifică dacă în interior era vreo persoană.

În imaginile postate pe Info Trafic jud. Timiş se vede cum un bărbat este ajutat de două persoane să se îndepărteze de locul în care fumul este insuportabil.

Intervenţia pompierilor este una dificilă, pentru că strada este îngustă şi în zonă sunt parcate mai multe autoturisme.

UPDATE Pompierii au stins focul la două ore de la izbucnirea flăcărilor. Incendiul a pornit în zona terasei hotelului, care este din lemn, şi s-a extins la acoperiş. Hotelul a fost parţial distrus.

Opt persoane cazate şi un angajat care erau în hotel au fost evacuaţi, unii au reuşit să părăsească incinta înainte de sosirea pompierilor. Nimeni nu a fost rănit.

Autorităţile urmează să investigheze ce a generat incendiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.