Timișorenii de la The Case au lansat o nouă melodie alături de...

Timișorenii de la The Case au lansat o nouă melodie alături de producătorul Adam Whittaker VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
The Case a lansat o nouă melodie realizată alături de producătorul Adam Whitaker

Formația timișoreană The Case a lansat single-ul „Means to an End”, melodia fiind cea de-a doua colaborare a artiștilor cu producătorul Adam Whittaker, după „Road to Nowhere, piesă lansată la începutul anului trecut.

Piesa redefinește modul în care formația abordează compoziția noilor melodii, mergând spre un tărâm mult mai experimental, ce implică mai multe părți bazate pe sintetizatoare și elemente ambientale.


Piesa a fost lansată  în premieră  în cadrul emisiunii „Tananimineața”, la Radio Tananana.

The Case este o formaţie de rock alternativ din Timişoara care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Doi ani mai târziu, muzicienii au lansat un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit. Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt. Cel de-al doilea material discografic al timişorenilor a fost lansat în luna decembrie a anului trecut. Trupa este alcătuită din Alfred Ciprian Paros (voce, chitară), Adrian Istodorescu (chitară, backing vocals), Cristian Paros (clape), Andrei Cimpean (chitară bas) şi Mihai Bele (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.