Informatica Timişoara a învins dramatic la Odorheiu Secuiesc. Campioana României la futsal...

Informatica Timişoara a învins dramatic la Odorheiu Secuiesc. Campioana României la futsal va juca următorul meci acasă la Sânnicolau Mare

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara a revenit la duelurile din Liga I la futsal după eliminarea din Main round-ul Ligii Campionilor. Elevii lui Robert Lupu, prezent din nou pe parchet, au învins în deplasare incomoda FK Odorheiu Secuiesc, 7-5. Oaspeţii au părut în două rânduri desprinşi în câştgători, dar au fost la un pas să fie egalaţi pe final.

Gazdele au deschis scorul prin Istvan Hadnagy, care a reluat la colţul scurt şi l-a învins pe Iancu deşi portarul a atins balonul. Până la pauză însă Informatica a răsturnat tabela şi a avut chiar avantaj două goluri la pauză, un 3-1 conturat prin „dubla” lui Denys Ovsyannikov şi reuşita lui Mimi Stoica, după faze bine construite de atac.

La reluare ecartul s-a mărit, acelaşi Ovsyannikov, omul meciului, reuşind să puncteze frumos după un assist al celuilalt ucrainean al bănăţenilor, Bondar.


La acest scor timişorenii s-au relaxat prima dată iar Istvan Hadnagy şi-a completat în câteva minute hattrick-ul (3-4). Ovsyannikov şi Daniel Araujo, cu toată opoziţia portarului advers, au readus un avantaj de trei goluri pentru elevii lui Robert Lupu, dar din nou amfitrionii au revenit spectaculos, marcând mai întâi prin Szecsi, apoi Csala reducând pe final diferenţa la 5-6 după un şut din faţa careului oaspete.

Pe contraatac Lupu a ratat oportunitatea de a marca, dar nu şi Ovsyannikov, care a stabilit scorul final cu un şut în stânga portarului-jucător introdus de Odorheiu pe final. Informatica a acumulat 10 puncte din patru jocuri, fiind momentan pe locul 4.

Informatica: Iancu – Stoica, Ovsyannikov, Bondar, Lupu. Au mai intrat: Deco, Pedrinho, Araujo.

Următorul joc al Informaticii e programat la Sânnicolau Mare, locaţie unde a dorit să joace sezonul trecut cu United Galaţi, dar moldovenii nu s-au prezentat în semn de protest, iar alb-violeţii au promis revenirea pe Aranca după un amical cu public cald. Meciul campioanei în cel mai vestic oraş va fi sâmbătă, de la ora 18.00, cu Poli Iaşi. Miercurea viitoare, bănăţenii dispută restanţa cu Imperial Wet în Sala „Constantin Jude”, tot de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.