Mormântul lui Marius Martinescu, fost primar al orașului Lugoj, incendiat a doua...

Mormântul lui Marius Martinescu, fost primar al orașului Lugoj, incendiat a doua oară. Polițiștii au deschis un dosar penal

0
DISTRIBUIȚI

Mormântul lui Marius Martinescu, fost primar al orașului Lugoj, a fost incendiat pentru a doua oară, în ultimele două săptămâni. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere în acest caz.

Ultimul incident a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când persoane necunoscute ar fi dat foc mormântului în care se află sicriul lui Marius Martinescu.


Acesta a murit la sfârșitul lunii august, fiind diagnosticat cu cancer.

“Sesizarea a fost depusă vineri de către membrii familiei. În continuare se fac verificări în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere prin incendiere. În total, familia a depus două sesizări privind incendierea mormântului”, a arătat IPJ Timiș.

Primul incendiu a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când a ars aproape toată cripta fostului primar, aflată într-un cimitir din orașul Lugoj.

Marius Martinescu a murit în data de 31 august, într-un spital din Cluj-Napoca, la vârsta de 67 de ani. A avut trei mandate de primar al Lugojului, dar și alte funcții precum consilier județean sau subsecretar de stat. În urma alegerilor din 2016 a câștigat ca independent un loc în Consiliul Local Lugoj.

Sursa foto: lugojeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.