Proiect de 80 de milioane de lei pentru lățirea șoselei care leagă...

Proiect de 80 de milioane de lei pentru lățirea șoselei care leagă Timișoara de autostradă, prin Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI

Drumul judeţean 691 de la limita Timișoarei cu Dumbrăvița până la autostrada A1 va fi extins la patru benzi. Șoseaua de aproximativ 10 kilometri pornește de la sensul giratoriu din nordul Timişoarei, de la limita cu localitatea Dumbrăviţa și duce la centura Timişoarei şi autostradă.

„Este un proiect în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei cu TVA și cu realizarea unui tronson de zece kilometri de drum județean.


Proiectul, la momentul acesta, se află în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, având termenul de deschidere a ofertelor 14 noiembrie 2018 și a fost licitată proiectarea plus execuția. Acest proiect este de o importanță vitală din punct de vedere a infrastructurii rutiere, a dezvoltării, o zonă care s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere industrial și în care trebuie să venim cu acest proiect în sprijinul investitorilor, astfel încât să le asigurăm condiții cât mai facile pentru dezvoltarea investițiilor”, a spus Călin Dobra, președintele CJ Timiș, transmite Radio Timișoara.

Călin Dobra a mai declarat că speră să existe un constructor desemnat încă din acest an. Proiectul de tip proiectare şi execuţie se estimează că poate fi finalizat pe porţiunea dintre centură şi autostradă în cel mult 24 de luni, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.