Protest anemic în centrul Timișoarei după cererea de revocare a procurorului general

Protest anemic în centrul Timișoarei după cererea de revocare a procurorului general

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1649568546">

Doar o mână de oameni s-a adunat, în această seară, în Piața Operei din Timișoara, pentru a protesta față de decizia de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general.

Deși pe Facebook au anunțat că vor participa la evenimentul „Augustin Lazăr revocat. Acum în stradă! Ieșim pentru Justiție!” peste 350 de persoane, în realitate și-au făcut prezența aproximativ 50 în centrul Timișoarei.

Manifestanții s-au folosit de vuvuzele pentru a face zgomot și au scandal „Tudorel, demisia”, „PSD, ciuma roșie” sau „Nu vrem să fim conduși de hoți”. De asemenea, protestatarii au ținut în mâini pancarte pe care a fost scris „Tudorel, cocotă de bordel” sau „Toți pentru justiție”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr. Pe de altă parte, președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, că cererea ministrului Justiției este complet neadecvată și de natură să genereze neîncredere în sistem și îngrijorare. De asemenea, președintele României i-a cerut din nou demisia ministrului Justiției.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.