SCM Politehnica o primeşte pe vicecampioana Steaua în micuţa sală a UVT-ului....

SCM Politehnica o primeşte pe vicecampioana Steaua în micuţa sală a UVT-ului. „Meci în condiţii speciale”

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre derby-urile primei ligi la handbal masculin va avea mâine un cadru inedit. Deoarece Sala „Constantin Jude” e ocupată cu Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard, partida SCM PolitehnicaSteaua Bucureşti se dispută în Sala UVT Oituz. Arenă cu doar 200 de locuri disponibile.

SCM Poli şi Steaua sunt vecine de clasament după şase runde şi vor închide etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor. Bănăţenii au cu un punct mai mult decât roş-albaştrii. „Din păcate nu pot fi prezenţi mai mult de 200 de spectatori la un joc cu Steaua, în care susţinerea suporterilor ar fi fost un avantaj.


Dar, asta e istorie deja şi trebuie să ne concentrăm pe joc, să evoluăm bine şi în prima repriză, spre deosebire de precedentele meciuri de acasă. Dar dacă nu începem bine şi câştigăm ca în etapele anterioare, sunt mulţumit. E foarte important rezultatul final… E un meci greu pentru noi, dar e greu şi pentru ei, dar chiar dacă nu jucăm în sala noastră, vom face tot posibilul pentru a câştiga”, a declarat Pero Milosevic, tehnicianul alb-violeţilor.

La timişoreni şi-ar putea face apariţia pe teren şi Gheorghe Irimescu, în timp ce Flavius Cîmpan a revenit la antrenamente după o bronşită. În schimb, va lipsi sârbul Dragas. Partida SCM Politehnica – Steaua se dispută mâine, de la ora 11.00, în Sala Univ. de Vest aflată în spatele Facultăţii de Arte şi Design, întâietate la puţinele locuri disponibile vor avea fanii cu abonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.