Sfârșit crunt pentru un bărbat din Arad, care a ales să se...

Sfârșit crunt pentru un bărbat din Arad, care a ales să se sinucidă. Detaliile înfiorătoare descoperite de poliţişti

0
DISTRIBUIȚI

Gest extrem de violent a unui bărbat de 60 de ani din vestul țării, care și-a pus capăt zilelor. Trupul neînsuflețit a fost descoperit, la sfârşitul săptămânii trecute, pe strada Petru Rareș din Arad, cu leziuni la nivelul toracelui și gâtului, apoi a fost transportat la Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei.

Rezultatul a fost surprinzător. Medicii au stabilit că bărbatul a ales să își curme viața înfingându-și cuțitul de mai multe ori în zona inimii, ca mai apoi să își taie gâtul și să își dea ultima suflare, potrivit aradon.ro.


Trupul său a fost descoperit în apropierea cimitirului situat în cartierul Grădiște din Arad.

„La data de 11 octombrie, în spatele cimitirului de pe strada Petru Rareş din municipiu, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 60 de ani din municipiu care prezenta mai multe leziuni la nivelul toracelui şi gâtului. S-a dispus transportul cadavrului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În urma primirii rezultatelor s-a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale. În concret, rănile care au fost depistate pe corpul victimei ar fi fost autoprovocate cu un obiect înţepător tăietor. În apropierea cimitirului a fost depistat şi autoturismul proprietate personală a victimei” – a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, potrivit sursei menționate anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.