Sportivi timișoreni, medalii la Campionatul European de Karate, din Rusia FOTO

Sportivi timișoreni, medalii la Campionatul European de Karate, din Rusia FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Karatiștii timișoreni în Piața Roșie din capitala Rusiei, Moscova, alături de steagul tricolor

Performanță remarcabilă obținută de mai mulţi sportivi timișoreni, care au participat zilele trecute la Campionatul European de Karate ce s-a desfășurat în Rusia, în Oriol, capitala regiunii cu același nume, situată la aproximativ 300 de kilometri sud de capitala Moscova. Cinci dintre karatiștii de la Clubul Sportiv Seiken Karate-Do Timișoara care au făcut parte din lotul României în lunga deplasare din Rusia s-au clasat pe podiumul european.

Competiția de anvergură a reunit la start peste o mie de participanți din 16 țări. Distanța mare până în regiunea care în limba rusă înseamnă „Vultur” nu i-a împiedicat pe timișorenii „tricolori” să se întoarcă acasă cu rezultate foarte bune, printre care 7 medalii și o cupă.

Haipl Hanelore a bifat două clasări pe podium, cu locul 1 kumite și locul 3 kata.


Eduard Rusu a fost locul 1 kumite, iar Haipl Christopher locul 3 kata, la fel ca Magnani Neve (all belts). Cel de-al doilea timișorean care a obținut două podiumuri este Grigorof Raul, cu locul 2, respectiv locul 3 kumite pe echipe. Puțin l-a despărțit pe Magnani Joel de podium, care a avut o evoluție apreciată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.