Luna Amară a lansat noul album, „Nord”, printr-un concert incendiar la Timișoara...

Luna Amară a lansat noul album, „Nord”, printr-un concert incendiar la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1718920071">

Turneul de lansare a celui de-al șaselea album discografic al formației Luna Amară a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute și la Timișoara, recitalul trupei care a avut loc în Capcana fiind unul care a iscat un interes deosebit în rândul melomanilor, peste 200 de oameni fredonând alături de băieți melodiile incluse în această cântare memorabilă. Ca de obicei, Luna Amară a reușit să capteze atenția celor preyenți încă din primele clipe, iar căldura cu care au fost primiți de public a făcut ca acest concert să rămână adânc întipărit în conțiința fanilor.

Albumul „Nord” este produs și distribuit de Universal Music România. Discul a fost înregistrat integral în Sala Radio la Radio Cluj. Inginerul de sunet este Dan Georgescu iar coperta albumului este realizată de Costin Chioreanu/Twilight 13Media Design.

„Odată căutam mușchiul pe trunchiul copacilor. Acum abia mai găsim copacii. Odată voiam adevărul. Acum vrem să avem dreptate. Odată priveam cerul. Acum privim ecrane. Odată deschideam ușile pentru oaspeți. Acum ridicăm garduri de sârmă ghimpată. Odată ne strângeam apăsat prietenii în brațe. Acum apăsăm taste ca să avem cât mai mulți prieteni. Odată eram fericiți cu o chitară și cu cerul deasupra. Acum plecăm nefericiți de la spectacole grandioase. Odată știam mai puține și ne păsa mai mult. Acum aflăm atât de multe și ne pasă atât de puțin. Odată părinții făceau revoluții. Acum părinții fac împrumuturi la bancă. Odată nu aveam nevoie de multe ca să ne umplem viețile. Acum avem nevoie de atâtea ca s-ascundem golul din noi. Odată mergeam pe un drum. Acum ne învârtim în cerc. Odată trăiam. Acum supraviețuim. Odată nu înseamnă atât de demult. Acum e dintotdeauna”, sunt cuvintele celor de la Luna Amară, care explică cât se poate de detaliat ideea care se regăsește în cele 11 piese prezente pe albumul trupei alcătuite din Nick Făgădar (chitară, voce), Mihnea Blidariu (chitară, voce), Andrei Eugen Boțan (chitară), Sorin Moraru (bass) și Răzvan Ristea (tobe).

Foto: D&D Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.