Proiectul Numai Fapte Bune strânge cadouri pentru copii defavorizați

Proiectul Numai Fapte Bune strânge cadouri pentru copii defavorizați

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul Numai Fapte Bune lansează un apel pentru colectarea de cadouri pentru copii defavorizați din județul Timiș, acțiunea urmând să se desfășoare în 6 și 7 decembrie la Ambasada.

„Numai Fapte bune este un proiect caritabil, educativ și plin de bucurie. Anual în luna noiembrie derulăm o campanie prin care pregătim cadouri și apoi în decembrie le livrăm copiilor defavorizați din centre și grădinițe din zona rurală.


1.000 de copii din Bacova, Bazoș, Periam, Dudești, Bulgarusi, Izvin, Valcani ne așteaptă. Avem nevoie de ajutorul tău! Nu este deloc greu, trebuie doar să ții cont de următoarele reguli: 1. Ia o cutie goală de pantofi – de mărime medie – învelește cutia în hartie de cadou, separat cutia de capac. 2. Umple cutia cu 3 tipuri de articole precum: jucării, dulciuri sigilate și neperisabile, periuță și pastă de dinți, cărti, fular, prosopel etc. 3. Nu uita să te semnezi, să legi cutia cu o panglică și sa-i faci o urare copilasului – e important să stie că cineva acolo se gândește la el! Atenție, lucrurile trebuie să în stare bună, unisex si universale, pentru vârste între 3 și 16 ani! Daca ați pregătit un cadou mai specific notați pe el vârsta și cui e destinat fata sau băiat, iar noi avem grijă să îl livrăm“, spun organizatorii acțiunii, Asociația Sfera Timișoarei.

Colectarea cadourilor se va face în perioada 6 – 7 decembrie la Ambasada între orele 10 – 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.