R.U.A. revine cu un concert pop alternative la Timișoara VIDEO

R.U.A. revine cu un concert pop alternative la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
R.U.A. va susține un concert la Timișoara

Formația R.U.A. (Royal Unknown Artist) revine cu un concert pop alternative la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni.

R.U.A. cântă pop rock cu influențe diverse, s-a înființat în 2017 și a lansat albumul „Transcendent Love” în acelasi an, colaborând cu producători și compozitori cum ar fi Richard Orange (S.U.A.) și Carl Wise (S.U.A.), lansând alături de ei piese ca “Oceans Away” și “It’s not the end of world”.

A avut o serie de colaborări electro-pop cu Phill Celeste (Life on Planets), Corey Gibbons (Marea Britanie), Naule (Ungaria) sau Erik Steen.


Piesa “Feather” compusă împreună cu Naule a intrat în top 100 Itunes Norvegia. Tânăra compozitoare vine cu o abordare interesantă asupra muzicii pop alternative și vrea să transmită prin numele ales Royal Unknown Artist, faptul că indiferent de gen, culoare a pielii, naționalitate, înfățișare, opinii personale sau politice, experiență și stil de viață, fiecare este un spirit unic prin simpla lui existență.

Imaginea R.U.A. este timişoreanca Minola Szikszai, care a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege A.S.I.A, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops, formaţie care a cântat în anul 2003 pe una din scenele festivalului Sziget din Budapesta. După destrămarea proiectului Pops, Minola a terminat Facultatea de Drept și a dispărut câțuva ani din lumina reflectoarelor, revenind anul trecut cu albumul de debut R.U.A. “Transcendent Love”. Concertul R.U.A. va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 22, la The Note Pub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.