SCM Timişoara vrea să înceapă un şir de victorii cu formaţia fostului...

SCM Timişoara vrea să înceapă un şir de victorii cu formaţia fostului ei antrenor. Ce spune Miodrag Perisic despre Dinamo Ştiinţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timișoara / Facebook

„Leii” au spart gheaţa in Liga Naţională odată cu succesul din runda trecută in faţa Stelei. SCM Timişoara au acum oportunitatea să lege victoriile, căci joacă şi următoarele trei partide la rând acasă iar prima din această serie e cu „lanterna” grupei, Dinamo Ştiinţa Bucureşti.

„Fiecare meci e cel mai important. Pentru mine după trei săptămâni a fost foarte important că echipa face antrenamente foarte bune. Că nu avem niciun accidentat, echipa e nouă. Se simte că se inţeleg mult mai bine.


De aceea am incredere că merge bine. Dinamo, ca şi noi, are şase străini, ca şi alte echipe. Eu am incredere in băieţi şi ne gândim că Dinamo e următorul pas, avem potenţial să câştigăm”, a declarat Miodrag Perisic, tehnicianul lui SCM Timişoara.

Iniţial jocul cu acest nou proiect „Dinamo Ştiinţa” era programat in deplasare, dar bucureştenii au cerut schimbarea programării. Cu această ocazie Tudor Costescu va reveni pe parchetul foste formaţii. „In fiecare meci Dinamo primeşte multe puncte, dar joacă foarte rapid si incearcă să joace şi agresiv. Ei se preocupă mai multe de faza ofensivă. Au conducător de joc foarte bun, au doi-trei străini buni. Un pivot care a fost la Steaua Roşie…”, a mai spus Perisic.

„E bine că am luat prima victorie. Când joci la o echipă şi pleci la alta vrei să mergi la echipa mai bună. Am dovedit asta, că suntem echipa mai bună. Cu Dinamo o să fie un meci greu emoţional, pentru că o să facem un şir de victorii dacă câştigăm. Dinamo a pus probleme, aşa că trebuie să facem un meci bun ca să câştigăm. Avem mai multă experienţă decât ei. Nu pot spune că e cel mai uşor, au făcut meciuri bune cu Sibiul şi U Cluj. Vrem să câştigăm toate aceste meciuri de acasă… A fost un inceput mai greu, dar această victorie e un inceput bun pentru un şir de victorii”, a spus şi ex-stelistul Cătălin Baciu.

SCM Timişoara – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 18. Luni, 19 noiembrie, timişorenii joacă tot acasă, cu Craiova. Pentru ca apoi să primească vizita Oradiei, in aceeaşi sală „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.