Agresorii care au lovit un polițist cu o coadă de lopată în...

Agresorii care au lovit un polițist cu o coadă de lopată în cap și cu coasa peste mâini, reținuți

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost reținuți în cazul polițistului care, ieri, a fost atacat și lovit în cap, medicii stabilind că viața i-a fost pusă în pericol. ”În dimineața zilei de 11 decembrie 2018, în jurul orei 09.00, persoana vătămată, șeful Postului de Poliție Checea din județul Timiș, se afla în localitate, în apropierea locuinței celor doi inculpați, în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind comiterea unei infracțiuni de furt pentru care cei doi inculpați erau bănuiți.


În acele circumstanțe, persoana vătămată a fost lovită de inculpatul P.B. cu o lopată în cap, lovitură în urma căreia a suferit un traumatism cranio – cerebral ce a necesitat intervenție chirurgicală de urgență și a pus viața persoanei vătămate în primejdie, necesitând 15 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații. Totodată, inculpatul P.M. i-a aplicat șefului de post o lovitură cu o coasă, lovitură în urma căreia persoana vătămată a suferit mai multe plăgi la nivelul brațelor”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

P.B. este cercetat pentru ultraj (în varianta tentativei de omor comisă asupra unui polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu), precum și față de inculpatul P.M. sub aspectul săvârșirii ultraj (în varianta lovirii sau altor violențe comise asupra unui polițist aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu). Cei doi inculpați urmează a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.