Cadou pentru primarul Robu, de Moş Nicolae. Ce a apărut peste noapte...

Cadou pentru primarul Robu, de Moş Nicolae. Ce a apărut peste noapte în întreg oraşul

8
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-463274280">

Surpriză de sărbători pentru primarul Nicolae Robu. Timişoara a fost împânzită, azi-noapte, de afişe cu mesajul „Atenţie! Robu e primar”, amplasate în mijlocul grămezilor de gunoaie strânse în toate cartierele.

Cum nimeni nu strânge resturile aruncate de timişoreni, de la saci cu frunze, la crengi uscate, cutii de carton, haine, electrocasnice, saltele sau alte obiecte din casă, oraşul s-a transformat într-o rampă clandestină. Vă reamintim că Timişoara nu are contract pentru salubrizarea stradală încheiat cu o firmă specializată, iar, de la 1 noiembrie, de curăţenie se ocupă angajaţii Horticultura, pentru o perioadă de 80 de zile.

Vânătoarea de mizerie a fost demarată de Organizaţia de Tineret a PSD Timiş. „Am vrut să atragem atenţia asupra acestui aspect, în fiecare zi ni se spune că nu este nicio problemă, dar iată că există una şi este chiar una gravă. Tot oraşul este practic plin de gunoaie, începând de la zona centrală şi până în cartiere. Ne-am gândit să le şi strângem, dar ne-am pus problema ce facem cu ele. Noi le adunam până acum şi le puneam lângă tomberoanele mari de gunoi, de acolo le lua Retim, dar acum ce facem cu ele?”, a declarat, astăzi, preşedintele executiv al TSD Timişoara, Andra Bloţiu.

8 COMENTARII

 1. Nu pot sa spun decat atat:Robu TREBUIE sa plece.Ne batjocoreste si minte zilnic, iluminat nu prea avem, murdaria este peste tot in munti de gunoaie, la orice colt de strada.
  Un iresponsabil!

  • Bineinteles ca cei care arunca gunoaiele ar trebui sa stea cu ele in casa, sa nu aiba Robu batai de cap cu stransul lor, nu?

 2. bai oligofrenule nu mai inti. nu suntem toti idioti, ADID este o simpla Asociatie, a caror competente si obiectve sunt prevazute in statutul acesteia care poate fi vizualizat pe pagina de internet a asociatiei.
  In statutul acesteia NU scrie ca Asociatia este responsabila de salubrizarea orasului, dar in schimb inLegea serviciilor comunitare de utilitati publice scrie foarte clar ca serviciile de utilitati publice (printre care si salubrizarea) sunt in „responsabilitatea autoritatilor publice locale”.
  Deci, de ziua ta de nume, primare drag iti dedic melodia celor de la parazitii „de ziua ta” ti se potriveste de minune la ce gura sloboda ai.

 3. m.. PSD,ce sa va spun,hopa sa trezit acum inainte de srbatori tocmai ciuma rosie tanara,sa faca pe mari samariteni,ciumatilor,vedeti-va de ciuma voastra,nu cautati acum in ceasul a-12-lea sa castigati simpatia oamenilor,orcum sunteti precum gunoaiele,niste GUNOAIE;si incet vi-se apropie sfarsitul ,sfarsitul dinastiei ciumei rosii,ptr noi cu speranta desfiintari psd,si scoaterea din constitutie””!”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.