Călin Dobra, atac dur la furnizorul de energie: „Compania Enel acționează împotriva...

Călin Dobra, atac dur la furnizorul de energie: „Compania Enel acționează împotriva cetățenilor din județul Timiș”

2
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a transmis un mesaj dur, în spațiu public, către furnizorul de energie electrică din zonă, în condițiile în care aproximativ 60.000 de abonați au rămas fără curent în ultimele două zile din cauza pagubelor provocate de ninsoarea abundentă.

„Lipsa de organizare și precara capacitate de mobilizare în situații de urgență a multinaționalei Enel sunt două dintre problemele care s-au simțit din plin zilele astea deși de nenumărate ori au garantat că pe viitor va fi altfel.


Suntem în situația în care avem zeci de mii de cetățeni, școli și spitale fără curent electric, iar compania nu dă semne că înțelege responsabilitatea pe care o are față de societate. După ce ieri a refuzat ajutorul instituțiilor statului, Jandarmerie, Ministerul Energiei, ISU, nici măcar astăzi când este evident pentru toată lumea că sunt depășiți de situație și de realitate cei de la Enel nu conștientizează situația dramatică pe care o provoacă în Timiș prin lipsa de seriozitate și implicare față de cetățeni. Între timp școlile sunt închise pentru că nu au curent, două spitale funcționează pe generator, iar mii de oameni nu au căldură în casă. Trag un semnal de alarmă către Enel să se trezească și să dea dovadă că își respectă abonații”, a transmis Călin Dobra pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Haoleuu, parca simt o piscatura in zona dorsala.
    Ma` copii ma, pai eu sunt Enel ma`, voi pe mine ma muscati?….mana care va hraneste, sinecurilor!? Pai asa ne-a fost fost intelegerea?….voi imi dati contractul si eu o sa va returnez o parte, ce, nu va mai ajunge? Ma` copii, bagati-va mintile-n cap, reventi-va ca acum vin alegerile. Am hranit sute ca voi si acum muscati mana care v-a hranit? Dragnea stie ce faci tu, Dobra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.