Canotorul Laurențiu Danciu, sportivul anului. Informatica Timișoara, cea mai bună echipă. Vezi...

Canotorul Laurențiu Danciu, sportivul anului. Informatica Timișoara, cea mai bună echipă. Vezi topul sportivilor din județul Timiș în 2018

0
DISTRIBUIȚI
Laurenţiu Danciu, foto stânga

Ca în fiecare final de an Direcția Județeana pentru sport și Tineret Timiș premiază cei mai buni sportivi din județ. Campion mondial la juniori, canotorul Laurențiu Alexandru Danciu, originar din zona Hațegului, a fost desemnat cel mai bun sportiv în acest sezon. O schimbare importantă s-a produs în ceea ce privește cea mai bună echipă la jocuri sportive. În 2018 premiul i-a revenit Informaticii Timișoara, care a câștigat toate trofeele destinate futsalului.

Laurențiu Danciu, legitimat la CSM Timișoara, a reprezentat cu cinste Banatul în anul care e aproape încheiat.


Hunedoreanul a câștigat argintul la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Buenos Aires, a devenit campion mondial la juniori și a câștigat de asemenea o medalie de argint la CE, toate în proba dublu rame fără cârmaci. De asemenea el a devenit și campion național la seniori, dar în proba de simplu. Sportivul în vârstă de doar 18 ani reprezintă și o speranță a României pentru JO de peste doi ani.

Pe locul 2 în topul individual olimpic s-a clasat luptătorul Ivan Guidea (CSM Lugoj), care a câștigat un bronz european. Canotajul a fost un sport forte în acest an, dovadă că podiumul topului a fost completat de Denis Nichitean. Iar Zlatomir Balojin a fost desemnat antrenorul anului.

Emilian Dan (CSM Timișoara) prin navomodelism și-a apropiat locul 1 în top-ul neolimpic. Iar Ionel Pascotă a fost desemnat câştigător la sporturi tehnice.

Echipa anului la sporturi inviduale e CSU Politehnica, feminin şi masculin. Campioană naţională la băieţi, respectiv câştigătoare de Cupă la fete şi un loc 3 european.

Topurile complete pot fi vizualizare AICI. DJST Timiş îi va premia pe sportivi miercuri, 19 decembrie, cu ocazia Galei Sportului din judeţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.