Primarul Robu, la plimbare cu tramvaiul tras de cai în centrul Timișoarei,...

Primarul Robu, la plimbare cu tramvaiul tras de cai în centrul Timișoarei, de 1 Decembrie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1315341228">

Societatea de Transport Public Timișoara a marcat Centenatul Marii Uniri de la 1918 într-un mod inedit. Astfel, în centrul orașului a avut loc, astăzi, o paradă a tramvaielor de epocă din patrimoniul instituției.

În centrul atenției s-a aflat un tramvai tras de cai, tramvaiul istoric “Gemenele”, orginalul de la 1927, și tramvaiul turistic. Cele trei tramvaie au plecat de pe Podul Traian și au circulat până la stația “Catedrala Mitropolitană”, în acordurile Fanfarei “Big Band”.

“De Centenar, am sărbătorit prin parada tramvaielor de epocă. În prim plan a fost tramvaiul tras de cai, sute de curioși fiind prezenți să-l admire. Pe margine, copiii încântați, făceau poze lui Eroic și Frizean, caii curajoși care au făcut posibilă plimbarea cu tramvaiul istoric. Alături de noi au fost și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, consilieri locali și județeni pentru a sărbători împreună Marea Unire de la 1918”, a informat STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.