Primarul Robu, un nou atac la adresa presei care critică mizeria din...

Primarul Robu, un nou atac la adresa presei care critică mizeria din Timișoara: „Ticăloșii cu minte puțină și nici aia toată bună”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a lansat, pe pagina sa de Facebook, un nou atac la adresa presei din Timișoara. De data aceasta, primarul Timișoarei este nemulțumit că municipalitatea a fost criticată pentru gunoiul de pe străzi.

„Găsește cineva Primăria Timișoara în ecuația salubrității pe gunoiul casnic?! Stimați timișoreni, adevărul iese pas cu pas la iveală, oricât se străduiesc să-l ascundă tonomatele de informații care se autopretind presă și ticăloșii cu minte puțină și nici aia toată bună și cu conștiință și mai puțină ce le servesc!”, a scris edilul, pe rețeaua de socializare.

Apoi, Nicolae Robu a adăugat că nu „fuge de răspundere”, explicând din nou că „în noul sistem de gestiune a deșeurilor, impus de Comisia Europeană, gunoiul menajer -adică: gunoiul din pubelele din fața blocurilor și caselor și din jurul lor, din containere și din jurul lor, din grămezile cu lucruri casnice de pe trotuare, spații verzi etc.- nu mai este în jurisdicția primăriei, ci a asociației județene ADID! Ea stabilește prețurile, ea răspunde de curățenie, de tot! Eu nu fug niciodată de răspundere, dar nu este corect să mi se reproșeze lucruri pentru care nu am prerogative.


Contractul RETIM nu mai este cu primăria, ci cu ADID. Prin urmare, la ADID trebuie să meargă sesizările. Noi, ca Primărie, am făcut sute în numele cetățenilor”. De menționat că Primăria Timișoara este membră și fondatoare a ADID (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș).

Ulterior, primarul Timișoarei a continuat atacurile asupra presei, acuzând că cetățenii ar fi fost „intoxicați cu acuze” la adresa sa.

„Ticăloșii de care vorbeam, în loc să vă informeze corect, stimați timișoreni, pentru că ei știu cum stau lucrurile, dv n-aveți de unde să știți aceste lucruri, v-au intoxicat cu acuzele la adresa mea asociate pozelor cu mizerie de care ADID era responsabilă, nicidecum Primăria! După perioada cumplită când nenumărate grămezi de gunoi, pubele doldora etc puteau fi văzute în oraș, sunt semne că lucrurile au început să se îndrepte. Chiar neavând relație contractuală cu Primăria, RETIM ne comunică, la solicitarea mea, zilnic, străzile pe care se intervine, nr. de înmatriculare al mașinii / mașinilor implicate etc. Trebuie să redevenim un oraș curat, foarte curat, aceasta-i ținta și, împreună, o vom atinge! Evident, și pe partea de coșuri de gunoi stradal, măturat și spălat străzi, de care răspunde în continuare Primăria și unde, de asemenea, e mult loc de mai bine! Pentru asta eu trebuie să fiu tras la răspundere dacă lucrurile nu vor merge bine!”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Asta declara un ticălos cu minte puțină și nici aia toată bună, platit din bani publici ca sa isi exhibe bolile pshihice in public.
    Mars ma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.