ACS Poli a împrumutat doi jucători care aparţin de Astra Giurgiu. Înlocuitor...

ACS Poli a împrumutat doi jucători care aparţin de Astra Giurgiu. Înlocuitor pentru Smaranda plus un mijlocaş care a evoluat tot în B

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a mai transferat astăzi doi jucători. La ultima clasată vor evolua în sezonul de primăvară şi doi jucători legaţi contractual de Astra. E vorba de portarul Cristian Nedelcovici şi mijlocaşul Sebastian Culda. Primul a avut apariţii în acest sezon doar la echipa a doua a giurgiuvenilor, în timp ce cel din urmă a jucat tot în Liga a II-a şi tot sub formă de împrumut, dar la Metaloglobus Bucureşti.

Nedelcovici (25 de ani) a avut câteva apariţii pentru Astra II în eşalonul al treilea, fiind practic doar soluţie de rezervă a grupării din elită.


El ar putea fi o soluţie pentru înlocuirea lui Mădălin Smaranda, în condiţiile în care experimentatul goalkeeper, alături de Denis Haruţ şi Cristian Melinte, au fost lăsaţi în afara lotului după ce nu au semnat contracte prin care ar fi primit salarii mai mici la Timişoara. Cristian Nedelcovici a mai jucat la formaţiile Conpet Ploieşti, FC Podari şi FC Univ. Craiova.

Celălalt nou sosit astăzi sub comanda lui Valeriu Răchită e Sebastian Valeriu Culda (22 ani), care a jucat în 11 partide pentru Metaloglobus în toamnă, fără a marca însă niciun gol. În ediţia trecută Culda a bifat primele sale două minute în elită, într-un joc cu CSU Craiova.

Cei doi vor evolua la ACS Poli până în vară, sub formă de împrumut de la Astra. Timişorenii i-au mai luat în această iarnă pe D. Munteanu (Aerostar), V. Olteanu (Dinamo) şi Rogoveanu (Chindia). Zilele acestea Valeriu Răchită a mai verficiat tineri împrumutaţi de ACS Poli în ligile inferioare, precum Sporin sau Popan (cedaţi la Giarmata), dar aceştia au revenit la echipele la care au fost împrumutaţi până în vară.

Primul amical al lui ACS Poli în 2019 va fi mâine, de la ora 14.00, cu Fortuna Becicherecu Mic, joc programat pe „sinteticul” de la Baza 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.