Criminalul cu drujba a recunoscut totul: „I-am spus că-l omor dacă nu-mi...

Criminalul cu drujba a recunoscut totul: „I-am spus că-l omor dacă nu-mi dă banii înapoi” UPDATE Suspectul a fost dus la Parchet pentru audieri VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Autorul crimei sângeroase de la Sânandrei și-a recunoscut fapta. Acesta a povestit polițiștilor că totul a început acum un an, când victima i-a vândut un BMW seria 3 cu 2.000 de euro. După tranzacție, criminalul a observat câteva probleme la mașină, și i-a spus vânzătorului că îi aduce mașina și că vrea banii înapoi. Acesta a refuzat, iar arădeanul l-a amenințat în mai multe rânduri cu moartea în cazul în care nu-și va primi banii înapoi.

Criminalul, care este șomer și locuiește cu părinții, a intrat noaptea trecută în casa victimei cu o lanternă și cu o drujbă și și-a pus în aplicare amenințarea în cel mai sângeros mod cu putință, decapitându-l pe bărbatul din Sânandrei.

UPDATE  1„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii de omor calificat cu premeditare și violare de domiciliu.


Din primele cercetări efectuate în cauză, rezultă indicii temeinice că o persoană de sex masculin s-a deplasat la locuința victimei din localitatea Sânandrei cu scopul de a o ucide pe fondul unor neînțelegeri existente. Acesta a tăiat cu drujba ușa de la intrare, pătrunzând în interiorul locuinței unde victima se afla, împreună cu cei doi fii minori. În acele momente, victima s-a trezit din somn și a încercat să scape, fugind în grădina din spatele imobilului. Făptuitorul a urmărit victima și au ucis-o lovind-o cu drujba în zona gâtului. În cursul zilei de azi, urmează să se dispună începerea urmăririi penale față de suspect și luarea măsurilor preventive care se impun în cauză”, a declarat procurorul Diana Gitan, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

După audierile de la Parchet, suspectul urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, suspectul poate primi chiar și închisoare pe viață.

UPDATE 2 Tribunalul Timiș a decis arestarea pe 30 de zile a bărbatului. Decizia nu este definitivă putând fi contestată la Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.