Cum s-au dat de gol doi consumatori de droguri în timpul unei...

Cum s-au dat de gol doi consumatori de droguri în timpul unei razii a Poliției

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș au organizat, azi noapte, o amplă razie în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente. Au fost legitimate peste 1020 de persoane şi verificate peste 820 de autovehicule, fiind confiscate bunuri in valoare de 7.000 de lei.


În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 401 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, fiid retrase 13 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 83.125 de lei.

Polițiștii din Sânnicolau Mare au sesizat la iesire din localitatea Tomnatic spre localitatea Gottlob, un autoturism, staționat pe partea dreapta, la marginea unui câmp. În mașină au fost găsiți doi tineri de 23 si 19 ani,  care aveau un comportament nefiresc și deficiențe in vorbire. Agenții au trecut la verificarea mașinii, fiind găsite 13 pliculeţe ce contineau plante uscate mărunțite de culoare verde, 1 bong, un grinder şi 2 cuţite. Suspecții au fost predați pentru continuarea cercetărilor celor de la Brigada pentru combaterea crimei organizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.