Iarna face gropi în carosabil. DRDP Timișoara anunță că începe peticirea drumurilor...

Iarna face gropi în carosabil. DRDP Timișoara anunță că începe peticirea drumurilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara lucrează în această perioadă la acoperirea gropilor rămase în urma zilelor mai grele de iarnă, care au stricat asfaltul de pe şoselele aflate în administrare.

Momentan DRDP cârpeşte drumurile provizoriu, pentru că fenomenele meteo care dăunează asfaltului se vor mai produce cu siguranță în perioada următoare, iar când va veni vremea caldă va face lucrări de remediere definitive.


În urma precipitaţiilor din ultima perioadă și din cauza fenomenului de îngheț-dezgheț, pe rețeaua rutieră administrată de DRDP Timișoara, au apărut gropi, ceea ce creează disconfort participanților la trafic. Pentru remedierea problemelor apărute, în ultimele zile, la partea carosabilă, toate echipajele specializate ale DRDP Timișoara intervin în regim de urgență pentru plombarea gropilor cu mixtură stocabilă, un procedeu provizoriu care are menirea de a reduce temporar disconfortul creat, spun cei de la DRDP Timişoara.

Conform companiei de drumuri, problemele vor fi remediate definitiv atunci când condițiile meteorologice o vor permite, când se va trece la utilizarea de mixtură caldă, deja fiind pus la punct „Programul de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.