Mesajul președintelui Tribunalului Timiș de ziua sa: ”Toţi veţi plăti. Pentru răul...

Mesajul președintelui Tribunalului Timiș de ziua sa: ”Toţi veţi plăti. Pentru răul făcut, pentru minciunile spuse, pentru destinele frânte”

9
DISTRIBUIȚI

Judecătorul Adriana Stoicescu, președintele Tribunalului Timiș, a postat, astăzi, când își sărbătorește ziua de naștere, un mesaj extrem de tăios pe pagina sa de Facebook. Iată mesajul integral transmis de magistrat ”oamenilor mizerabili din viața mea”.

”Orice cetăţean responsabil al planetei îşi serbează ziua de naştere alături de prieteni şi oameni dragi. Vărsătorul, excentricul prin excelenţă al Universului, va alege întotdeauna altceva. Azi, eu aleg să îmi „petrec” câteva clipe cu oamenii mizerabili din viaţa mea. Cu viperele care s-au târât în jurul meu, încercând să mă otrăvească.


Cu hienele care, purtând masca prieteniei, adulmecau, plini de speranţă, mirosul de sânge proaspăt. Cu viermii care mi-au invadat viaţa privată.

M-aţi vânat, ştiind că sunt nevinovată. M-aţi hărţuit şi aţi pus un preţ pe capul meu. M-aţi jignit şi m-aţi umilit; aţi rostit nenumărate, incredibile minciuni despre mine. M-aţi împroşcat cu noroi. Am fost, pe rând, infractoare şi prostituată şi coruptă şi proastă. Şi din nou coruptă… M-aţi ameninţat, direct sau prin binevoitori, simple lichele care azi se leapădă de voi. Pentru că aşa aţi vrut voi! Pentru că puteaţi!

Azi, însă, eu aleg să vă mulţumesc. Datorită vouă sunt un om puternic. Datorită vouă, sunt un om mai bun şi, sper, mai smerit. Datorită vouă, oameni fără Dumnezeu, am învăţat să mă rog cu adevărat. Datorită vouă am înţeles importanţa Cuvântului şi puterea cuvintelor. Am înţeles că Adevărul iese întotdeauna la iveală şi că Dreptatea Divină are ultimul cuvânt. Toţi vom plăti. Toţi veţi plăti. Pentru răul făcut, pentru minciunile spuse, pentru destinele frânte. Pentru vieţile distruse întru slava voastră deşartă, mici figurine de lut care v-aţi crezut de neatins şi de neoprit. Priviţi-vă în oglindă şi veţi vedea ce mici sunteţi, dragii mei „prieteni”.

Priviţi-vă.Şi poate aşa veţi înţelege finalul neaşteptat al poveştii pe care voi aţi creat-o…
Datorită vouă am devenit ceea ce urâţi voi cel mai tare… Un om curajos”,  a scris Adriana Stoicescu.

9 COMENTARII

  1. Felicitari,sunteti o luptatoare .Respectati legea ,judecati cu dreptate incontinuare . Nu va lasati invinsa de cei care va blameaza si dezonoreaza meseria si viata .
    Nu va cunosc mi_ a placut ce ati scris .
    La multi ani cu succese si fericire !!!

  2. FELICITARI DOAMNA PRESEDINTA, DAR CAND VOR PLATI CEI VINOVATI, MAI APUCAM NOI CEI MAI IN VARSTA CA EXPERTI JUDECATORESTI SI JUDECATORI FAC PROCESE SI NISE OPRESTE DIN PENSILE NOASTRE IN CARE AM MUNCIT O VEATA INTREAGA IN PROCESE IN CARE NOI NU PURTAM VINA DE OARE CE NU AM FACUT FURTURI SAU DELAPIDARI DIN CONTRA NOI SUNTEM CEI PAGUBITI..

    • Mai invata putina gramatica stimate expert judecatoresc! In romana nu exista exprimari de genul: NISE opreste….., o VEATA intreaga…, nu purtam vina DE OARE CE nu am facut ….

  3. LA MULTI ANI CU SANATATE, IMPLINIRI, PROSPERITATE SI BUCURII DEPLINE. !FELICITARI PT CURAJ, PROFESIONALISM SI PATRIOTISM. ASA SA NE AJUTE DUMEZEU!

  4. Unui magistrat care gindeste asa, nu pot sa-i doresc decit multa sanatate, putere de munca, rabdare si Dumnezeu s-o ocroteasaca! Urarea o face un om care s-a lovit de mizeriile persoanelor din justitie, dar si de mizeriile unor rude, prieteni,care te paraseau cind aveai nevoie de ei, pentru citiva banuti!

  5. Dragă Doamnă,
    Să-ti dea Dumnezeu gandul cel bun și decizii curate in profesie! Dacă le ai pe astea, Doamnă, nu-ți poate atinge nimeni calitatea de om. Nici o viperă!

  6. Daca am avea peste tot judecatori ca DOAMNA PRESEDINTE, am avea JUSTITIE in tara! Sa traiti ani multi si fericiti si cu sanatate deplina DISTINSA DOAMNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.