Ripensia a câştigat primul amical din Antalya. Roş-galbenii au învins o formaţie...

Ripensia a câştigat primul amical din Antalya. Roş-galbenii au învins o formaţie din Coreea de Sud

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Alexandru Pelici a disputat primul joc amical din Turcia la două zile distanţă de la sosirea în stagiul din Antalya.


Ripensia a învins-o astăzi cu 1-0 pe Daejeon Citizen, grupare din eşalonul secund sud-coreean. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Adrian Zaluschi.

Mijlocaşul lui „Ripi” a punctat în prima repriză a întâlnirii cu gruparea din Coreea de Sud care a ratat la finele lui 2018 accederea în elită. Zaluschi a marcat în urma unui contraatac al roş-galbenilor în minutul 18.

Pelici a folosit (şi) în acest meci două garnituri diferite. Nu a evoluat deloc Mansour şi nici portarul Păduraru.

În lotul asiaticilor se afla şi Alexandru Chiţu, ex-Viitorul, care semnase cu Daejeon în primăvara anului trecut. În al doilea test al stagiului din Turcia, vineri, 1 februarie, timişorenii din Ciarda vor întâlni prim divizionara bosniacă Celik Zenica.

Ripensia (prima repriză): Dobre – Ad. Popa, Hecsko, Apro, Ardelean – Burdeţ, Anghelina – Monea, Zaluschi, Cluci – Dumiter.

Ripensia (a doua repriză): Moldovan – Străuţ, Tînc, Ţieranu, C. Toma – Dobie, Stoi – Chera, Istrătescu, Simian – Bădăuţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.