SCM Politehnica a câștigat triunghiularul de la Reșița. Doi portari pe lista...

SCM Politehnica a câștigat triunghiularul de la Reșița. Doi portari pe lista marcatorilor alb-violeți în testul cu Făgăraș

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a obținut încă două succese în jocurile de verificare din această iarnă.


Handbaliștii alb-violeți au câștigate ambele partide ale triunghiularului de la Reșița. Astăzi, elevii lui Pero Milosevic au trecut de colega de eșalon CSM Făgăraș, scor 34-30, după ce ieri au câștigat cu gazdele de la CSM Școlar.

După cele două amicale câștigate în fața Oradiei, SCM Poli și-a mutat cartierul general pe Bârzava. 27-23 în favoarea alb-violeților a fost rezultatul partidei de ieri cu divizionara secundă in Reșița, gazda triunghiularului și lidera Seriei C a diviziei secunde.

In partida disputată astăzi timișorenii conduceau cu 17-15 la pauză Făgărașul, in fața căreia s-a impus la patru goluri diferență. La alb-violeți a revenit Milos Dragas după accidentarea avută, dar s-a accidentat Flavius Cîmpan, care va avea nevoie de câteva zile de pauză. In mod inedit Poli a avut la jocul cu formația de prim eșalon doi portari marcatori, Kocic și Tcaciuc, fiecare cu câte o reușită. Pentru timișoreni au mai înscris: Marjanovic 10, Cimpan 9, Sadoveac 5, Pribanic 3, Dragas 2, Fenici 2, Șania 1.

Pentru SCM Poli mai urmează o verificare la Kikinda, în Banatul Sârbesc, pe 24 ianuarie. Iar o săptămână mai târziu elevii lui Pero Milosevic primesc replica lui Dinamo în propria sală la reluarea jocurilor din Liga Zimbrilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.