SCM Timişoara s-a impus uşor la Sighetu Marmaţiei în Cupa României. „Leii”...

SCM Timişoara s-a impus uşor la Sighetu Marmaţiei în Cupa României. „Leii” au mizat pe mai mulţi tineri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: bc-tm.ro

SCM Timişoara a câştigat prima manşă din turul al III-lea al Cupei României pe terenul grupării CSM Sighetu Marmaţiei, din eşalonul al treilea valoric al campionatului. 84-57 a fost scorul final în favoarea bănăţenilor, care au apelat la un moment dat şi la cinci jucători sub 20 de ani în acelaşi timp pe teren.

Primită direct în turul 3, SCM şi-a confirmat statutul de favorită, deşi a mizat şi pe mulţi tineri.


24-14 a fost scorul primul sfert, acontat de oaspeţi după un run de 10-0. Gazdele au câştigat la doilea sfert (16-11), dar alb-violeţii au început în avantaj a doua jumătate a partidei, reluată de la 35-30 în favoarea timişorenilor. 27-12, respectiv 22-15, au fost rezultatele înregistrate pe celelalte două secvenţe ale partidei tur. De la scorul de de 62-42 pentru SCM s-a mizat pe tinerii Penciu, Cristian Mocrițchi și Mihai Ursan iar apoi pe final s-au alăturat Diculescu şi Coconea pentru un „5” format complet din jucători U20.

Cel mai bun marcator al „leilor” a fost: Stojadinovic, autor a 17 puncte. Brown 12 puncte, Vukosavljevic 12, Diculescu 8, Randolph 8, Coconea 7, Komatina 7, Pesakovic 5, Mocrițchi 4, Penciu 3 şi Baciu 1, au fost ceilalţi realizatori ai bănăţenilor.

Manşa secundă e programată miercuri, 6 februarie, de la ora 18.00. Pentru SCM urmează mai întâi duminică, de la ora 20.00, duelul din Grupa Roşie cu U-BT Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.