Sindicaliștii de la Colterm amenință cu greva. Ce mesaj au transmis conducerii...

Sindicaliștii de la Colterm amenință cu greva. Ce mesaj au transmis conducerii companiei

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1933569595">

Situație tensionată la societatea de termoficare Colterm, unde sindicaliștii sunt tot mai nemulțumiți de modul în care conducerea plătește salariile și tichetele de masă. Sindicatul Liber și Independent Electrocentrale CET-SUD Timișoara a transmis astăzi un comunicat de presă în care se arată că ”toți salariații membrii de sindicat au înțeles în această perioadă, problemele cu care s-a confruntat compania, sperând că după ce au acceptat sa meargă în șomaj tehnic și după ajutorul financiar primit de la Primăria Municipiului Timișoara, lucrurile vor intra în normalitate, dar în realitate acordarea drepturilor salariale și a tichetelor se face fără a se ști o data sigura și într-un mod haotic și discriminatoriu, cu toate că Administrația COLTERM a dat asigurări că totul va fi în regulă, astfel sau creat premizele declanșării unui conflict de muncă”.

Liderul sindicatului, Victor Ghenea, solicită conducerii companiei ”de a intra în normalitate de îndată, respectiv să acorde tuturor angajaților, fără nicio discriminare, salariile și tichetele de masă, precum și toate drepturile prevăzute în C.C.M., astfel suntem nevoiți să declanșăm toate formele de luptă sindicală, pentru a ne apăra drepturile ce ni se cuvin”.

1 COMENTARIU

  1. Mesajul meu disperat din 29.12.2018 a lasat cea mai incompetenta administratie din istoria COLTERM-ului perfect indeferenta. Poate ar fi cazul sa se ceara afara! Sa-i lase pe cei care se pricep si la altceva decit desfundat WC-uri, demolat garaje, mutat mobila, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.