Accident grav pe o șosea din vestul țării. Un om a murit,...

Accident grav pe o șosea din vestul țării. Un om a murit, trei mașini implicate UPDATE Coliziunea, provocată de un șofer din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un teribil accident de circulație, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc pe drumul Arad – Oradea, în zona localității arădene Nădab.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, în evenimentul rutier și-a pierdut viața o persoană, alte două fiind rănite, dar în afara oricărui pericol.

Mai multe echipaje medicale și de descarcerare, de la Chișinău Criș și Arad, au intervenit la fața locului.

UPDATE „Azi, în jurul orei 15.00, un bărbat de 61 de ani, din Timișoara, A condus un autoturism pe DN 79, și în momentul efectuării unei depășiri a intrat în coliziune cu un autocamion care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat din jud.


Argeș, apoi în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Chișineu-Criș și apoi într-o alta coliziune frontala cu un autoturism condus de un bărbat din Sântana. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto din Sântana, în vârstă de 29 de ani și rănirea ușoară a șoferului vinovat și a barbatului din Chișineu-Cris, in vârstă de 36 de ani”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.