ACS Poli a pierdut şi ultimul amical din Antalya. Un nou jucător...

ACS Poli a pierdut şi ultimul amical din Antalya. Un nou jucător a fost testat contra ucrainenilor de la Lvov

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Poli Timişoara / Facebook

Gruparea timişoreană aflată pe ultimul loc în B a disputat astăzi ultimul joc de verificare din stagiul turcesc. Nici de această dată timişorenii nu au putut evita înfrângerea. De această dată adversarul lui ACS Poli a fost şi unul clar mai puternic, prim divizionara ucraineană FC Lvov, care s-a impus cu 3-0. Mâine, formaţia pregătită de Valeriu Răchită revine în ţară.

Patru din patru pentru ACS Poli în Antalya, eşecuri. După înfrângerile la limită din precedentele trei, cel de azi a fost categoric, cel puţin pe tabelă. În meciul cu a 8-a clasată din Ucraina, Denis Golda s-a accidentat după doar opt minute şi a fost înlocuit cu un jucător aflat în teste – aripa Rafael Licu (21 ani, ex-SSC Farul).

Scorul a fost deschis în minutul 19 de către portarul lui FC Lvov! Acesta a transformat penalty-ul dictat după un fault făcut de Olteanu.


La pauză a rămas 0-1. În partea a doua s-a făcut 2-0 pentru ucraineni, care au punctat din nou după o oră de joc printr-un şut de la distanţă. Cu un sfert de oră înainte de final fundaşul stânga venit de la Dinamo a văzut cartonaşul roşu, dar a fost înlocuit cu tânărul Sergiu Românu. Trei minute mai târziu Lvov a marcat din nou, de această dată printr-un şut în diagonală după un contraatac. Pe final ACS Poli a ameninţat poarta adversă prin Licu şi Bilia, dar insuficient pentru a marca măcar golul de onoare.

ACS Poli revine astfel acasă cu un bilanţ covărşitor negativ în testele din Antalya: patru înfrângeri, dar totodată şi cu (cel puţin) doi jucători semnaţi pe parcursul stagiului – italianul Paramatti şi belgianul Roulez. Peste o săptămână urmează un nou test, cu divizionara C ACS Dumbrăviţa.

ACS Poli: Began (46, M. Contra; 65, Avram) – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Olteanu (75, S. Românu) – Oprea (46, D. Codrea), D. Pop (46, Munteanu) – Golda (8, R. Licu), Rogoveanu, Bîrnoi (46, Motreanu) – Drăghici (60, Stere). Antrenor: Valeriu Răchită.

Bilanţul lui ACS Poli în Turcia:

0-1 cu Ruzomberok (Slovacia)

0-1 cu Dnipro-1 (Ucraina 2)

2-3 cu Okzhetpes Kokshetau

0-3 cu Lvov (Ucraina)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.