ALDE Timiș și-a anunțat candidatul pentru alegerile europarlamentare

ALDE Timiș și-a anunțat candidatul pentru alegerile europarlamentare

0
DISTRIBUIȚI

Filiala Timiș a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților și-a anunțat candidatul la alegerile pentru Parlamentul European, programate pe 26 mai 2019.

Ovidiu Sîrbu (foto, dreapta), secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, este propunerea ALDE Timiș pentru alegerile europarlamentare.

„Este foarte important să avem oameni cât mai bine pregătiți pentru a reprezenta România în Parlamentul European.


Ovidiu Sîrbu și-a depus candidatura, acum urmând etapa de selecție a candidaților iar organizația ALDE Timiș își dorește ca acesta să ocupe un loc cât mai în față pe lista partidului”, a transmis ALDE Timiș.

„Am susținerea filialei Timiș pentru această candidatură și le mulțumesc colegilor pentru încredere! Consider că românii nu au fost reprezentați așa cum ar fi trebui în Parlamentul European iar dacă am șansa să ajung acolo, îi asigur că voi susține interesele statului și nu alte interese, cum au făcut anumiți europarlamentari”, a spus Ovidiu Sîrbu.

Începând din 2019, România va avea 33 de mandate în Parlamentul European, faţă de 32 câte are în prezent, după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.