Succes important pentru SCM Politehnica în fief-ul Minaurului Baia Mare. Alb-violeţii şi-au...

Succes important pentru SCM Politehnica în fief-ul Minaurului Baia Mare. Alb-violeţii şi-au asigurat în bună măsură prezenţa în play-off

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi şi-au continuat evoluţiile bune, de această dată şi pe teren străin. SCM Politehnica a câştigat destul de clar chiar pe terenul rivalei din Maramureş, scor 27-23 cu Minaur Baia Mare. Bănăţenilor le-au ieşit aproape totul pe faza ofensivă, la care a contribuit şi portarul Ludovic Varo, cu un gol din poartă în poartă.

SCM Poli a început excelent în fief-ul maramureşenilor, primind doar două goluri în primele 15 minute. În schimb, pe atac, timişorenii concretizaseră de opt ori. Până la pauză însă tabela s-a mai strâns iar oaspeţii au ieşit de la cabine cu „doar” trei goluri avantaj (12-9 pentru Poli).

Într-o sală „grea” şi cu un public aprins, poliştii nu s-au pierdut cu firea şi au părut în control în majoritatea timpului.


Bănăţenii s-au distanţat la patru goluri (17-13) după reuşita lui Marjanovic de la 7 metri în minutul 42. Fapt care i-a determinat pe băimăreni să intre în time out. Dar fără prea mult folos. Mai mult, în minutul 50 portarul Ludovic Varo a profitat de neatenţia gazdelor şi a dus scorul la 22-17 punctând în poarta părăsită de „zimbrii”. Timişorenii au reuşit de această dată să aibă un final mai liniştit. Deşi au suferit o dublă eliminare în ultimul minut, momente în care aveau oricum patru goluri avantaj.

Victoria de azi a elevilor lui Pero Milosevic e cu atât mai importantă cu cât Minaur, ocupanta locului 9, a fost lăsată la 13 puncte în spate. Poli e astfel aproape sigură de prezenţa în Top 8 cu opt runde înaintea încheierii primei faze a sezonului. Pentru alb-violeţi urmează marţi, 19 februarie, de la ora 17.30, un joc mai dificil acasă, cu Dobrogea Sud.

SCM Politehnica (marcatori): Dragas 7 goluri, Marjanovic 7, Sadoveac 5, Irimescu 2, Cîmpan 2, Fenici 2, Orbovic 1, L. Varo 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.