Călin Dobra, reacție la atacul primarului Robu: „Este chiar ultimul care ar...

Călin Dobra, reacție la atacul primarului Robu: „Este chiar ultimul care ar trebui să-i acuze pe alții de incompetență”

2
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș a răspuns „înțepăturilor” lansate de primarul Timișoarei, care a spus că ar dori ca cei 230 de milioane de lei rămași necheltuiți din bugetul CJT să revină administrației orașului. „Propun să se ia de la cei inapți și să se dea celor apți”, a spus edilul-șef.

Replica lui Călin Dobra a „lovit” acolo unde doare mai tare: accesarea fondurilor europene, o provocare dificilă pentru primăria Timișoara în ultima vreme. „Primarul Robu vorbește despre incompetență la Consiliul Județean? Domnul Robu este chiar ultimul care ar trebui să-i acuze pe alții de așa ceva… și, cu atât mai puțin pe noi, cei de la CJ Timiș. Am citit cu uimire că suntem acuzați de domnia sa că nu am reușit să cheltuim toți banii din bugetul de anul trecut.


Ce nu știe domnul primar, sau ce se face că nu știe, este că nu am cheltuit toți banii din buget întrucât noi am reușit să decontăm lucrări pe programe europene. De exemplu, am asfaltat pe banii CJ Timiș trei drumuri județene, dar apoi am «facturat» Uniunii Europene 15 milioane lei. La ce rezultate în atragerea de fonduri UE are Primăria, suntem convinși că domnului Robu îi este străină această noțiune”, a transmis Dobra pe Facebook, mediul ales și de primar pentru comunicare.

Șeful CJT a amintit de inabilitatea primăriei de a semna un contract de deszăpezire și a imitat stilul în care edilul-șef se laudă pe rețeaua de socializare. „S-a găsit dl primar să vorbească despre ineficiență? Tocmai el ? Domnul Robu nu a reușit nici acum să semneze un contract de deszăpezire cu o firma de specialitate, situație care i-a lăsat în plata Domnului pe timișoreni în una din cele mai grele ierni. Îl invit pe dl Robu la o ședință de lucru la CJ Timiș, să îi explic cum instituția noastră are în administrare 1.300 de km de drumuri județene dar niciunul nu a fost blocat în această iarnă… și să îi explic cum Consiliul Județean are semnate și perfect funcționale șase, Ș-A-S-E, da, șase, contracte de deszăpezire”, a scris președintele CJ Timiș.

„Ce rezultate are dl Robu în atragerea de fonduri europene de își permite să vorbească despre ineficiență la Consiliu? În timp ce Primăria condusă de domnia sa ratează proiect după proiect, CJ Timiș are în acest moment, în derulare și în implementare, proiecte de 100 de milioane de euro. Mă așteptam la moderație în declarații din partea celui care a lăsat orașul nemăturat de mai bine de patru luni. Senzația este că probabil ne va prinde Paștele cu orașul încă îmbâcsit și copleșit de murdărie. Mă așteptam la moderație din partea celui care a abandonat în troiene 300.000 de timișoreni din cauza, da, ați ghicit, incompetenței”, și-a încheiat Dobra mesajul.

2 COMENTARII

  1. Robu e varza. Dobra si mai si. E vai de judetul asta de cand a ajuns pe mana lui. Nu am crezut ca o sa ajungem sa il regretam pe Bojin. Sipos plange cand vede pe mana cui a ajuns partidul asta care a scris istorie in Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.