Consilierul primarului Timișoarei, scandal într-un bar pentru că nu a primit mobilă...

Consilierul primarului Timișoarei, scandal într-un bar pentru că nu a primit mobilă gratis când a cerut. Cum a reacționat Ioan Nasleu după incident

1
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Timișoarei și prietenul de chefuri al interlopilor din oraș, a fost implicat într-un alt scandal într-un loc public, înainte de cel din clubul Fratelli, unde a lovit un om de afaceri, despre care PRESSALERT.ro a publicat, în exclusivitate, informații.  De data aceasta, incidentul s-a petrecut în barul Storia din centrul vechi al orașului, cel vizat fiind patronul unui atelier de mobilă.

La un moment, acesta s-a trezit că Nasleu se năpustește spre el. ”Nu m-a lovit. Au fost vorbe aruncate. Mi-a spus că o să văd eu. M-a tot amenințat. Îl ținea cineva să nu ajungă la mine. Era praf. Se crede el cine se crede. Nu știu ce are cu mine pentru că l-am ajutat. Din cauză că se tot întâlnește cu așa zisă lume interlopă, să spunem așa, el se bazează pe anumite chestii. Cine e el în orașul ăsta, că el dă ordine, el dă tonul, el face, el dictează. Din cauza asta are un așa zis spate și atunci are curajul ăsta”, a povestit patronul care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Omul de afaceri a explicat că Nasleu era supărat că i-a închis telefonul în nas când l-a sunat să-i ceară să-i facă mobilă gratis pentru a treia oara. ”Eu l-am ajutat cu niște mobilă. Nu i-am luat niciun ban. Îl știam de ceva timp, m-a rugat să-l ajut, am zis să-l ajut și după m-a sunat în decembrie că vrea niște mobilier, niște corpuri, niște chestii pe care le-a comandat la băieții mei. Eu, în decembrie, eram plin, aveam contractele mele care trebuiau onorate. Nu puteam să fac gratuități. Dacă înțelegea bine, dacă nu, nu. El s-a ofticat că a stat după mobila mea, Nu ai dat niciun ban, nu ai dat niciun avans.


Vezi doamne, el s-a ofticat că l-am refuzat și i-am închis telefonul. Că el a zis <<băi, îmi mai aduci mobila aia sau sun pe altul>>. Eu i-am zis că am contracte pe care trebuie să le onorez, nu gratuități. Rămân alții fără mobilă în casă de sărbători. Nu pot să îți aduc ție, că oricum nu au nevoie de ele, că pleci în America. I-am făcut niște dressing-uri și niște chestii la bucătărie, că vroia dulapuri pesub scară, dulapuri la televizoare. L-a deranjat că mi-am permis eu să-i închid”, a povestit omul de afaceri.

Când l-am contactat telefonic, Nasleu a negat scandalul, susținând că ”nu am avut niciun incident în Storia. Am avut o discuție cu un prieten care face și mobilă că a întârziat cu mobila, dar s-a rezolvat problema între timp. Nu a fost nicio agresiune. Văd că mă urmăriți, mă hărțuiți. O să vă avertizez că sunt programat să mă întâlnesc cu avocatul, deși este hârtia… Mi-a făcut doar niște rafturi și trebuia să-mi termine toată mobila ca să se facă plata. Nu mi-a mai făcut mobila, urmează că a zis să mi-o facă și urmează… Mi-a făcut doar niște rafturi, nu mi-a făcut altă mobilă. Vă rog să dați toată declarația mea că văd că o trunchiați. Astea sunt doar niște incidente care nu au avut loc. Eu nu știu ce incidente. Poate demonstrați în instanță că am spart telefoane (incidentul din Fratelli, n.a.), o să demonstrați în instanță. Sper să demonstrați în instanță că ați avut nu știu ce bătăi. Faceți niște chestiuni de hărțuire. Sunteți penibil. Chiar sunteți penibil. V-am spus chiar nu vă mai urmărește nici colegii de presă. Oki, oki. Seară bună”.

Apoi, Ioan Nasleu a trimis pe Whatsapp o fotografie cu o discutie din 4 decembrie – ”Salut, crezi că poți, că dacă nu, nu e problemă, vb cu altcineva, eu în 18 plec din țară și vreau să am finalizat, doar să îmi zici.. Facem”. ”Pentru conformitate. Și de atunci nu a mai răspuns la telefon. Te rog dă și mesajele astea, dacă ești corect”,  a scris consilierul primarului.

La nici două minute după acest moment, Ioan Nasleu l-a sunat pe patronul atelierului de mobilă să-l întrebe cât trebuie să-i plătească ”pe lemnele alea” și i-a transmis că o să vadă când se întâlnesc, după care i-a închis telefonul.

 

1 COMENTARIU

  1. Dupa articolul citit va rog sa i comunicati domnului Nasleu ca 4 laturi si 1 latura separata dintr un corp pot sa il donez cu drag.. am 2 oferte pe culoare maro sau bej..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.