EXCLUSIV Consilierul personal al primarului Robu, Ioan Nasleu, scandal într-un club de...

EXCLUSIV Consilierul personal al primarului Robu, Ioan Nasleu, scandal într-un club de fițe din Timișoara. Cum s-a dat singur de gol

4
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Nicolae Robu și-a declarat susținerea publică pentru Ioan Nasleu susținând că are de unde să piardă procente

Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Timișoarei, Nicolae Robu, care are printre atribuții activitatea Corpului de Control Intern și Antifraudă și „problemele de securitate” din oraș, a provocat un scandal monstru, în dimineața zilei de 3 februarie, într-un club de fițe din Timișoara, ajungându-se până la intervenția Poliției. Mai multe surse au confirmat pentru PRESSALERT.ro incidentul din clubul Fratelli în care a fost implicat politicianul liberal cunoscut pentru chefurile sale cu interlopii.

După miezul nopții, Nasleu, s-a dus la masa unde era patronul arab al unei bijuterii din Timișoara și un prieten al acestuia. La un moment dat, consilierul primarului l-a lovit pe patron peste telefon, care a căzut pe jos și s-a spart, după care l-a lovit peste față. Consilierul primarului nu s-a sfiit să-l amenințe pe cel agresat. Victima a sunat la 112 și la fața locului a sosit un echipaj de Poliție. Printre cei care îl însoțeau pe Nasleu era și Paul Ștefan, cunoscut ca ”Paul”, unul dintre cei care apare în fotografiile lui Nasleu cu interlopul Lucian Boncu.

Ulterior scandalului, Nasleu s-a dus personal să-și ceară scuze victimei, după ce a încercat să obțină împăcarea prin intermediari, susținând că îi pare rău de scandalul pe care l-a provocat pentru că era sub influența băuturilor alcoolice. Victima nu a depus, până în acest moment plângere, însă bărbatul agresat are timp. Incidentul a fost confirmat și de autorități. ”În data de 3 februarie, în jurul 1,53, polițiștii au fost sesizați prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că într-un club de noapte din Timișoara o persoană a fost agresată. Polițiștii secției 2 s-au deplasat la fața locului unde au întocmit un proces verbal cu privire la cele sesizate. A fost identificat un bărbat, în vârstă de 53 ani, căruia i s-a adus la cunoștință faptul că poate depune plângere penală în termen de 90 de zile”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș.

Contactat de PRESSALERT.ro și întrebat dacă a avut un conflict cu un cetățean, fără a-i preciza naționalitatea victimei, Nasleu a negat vehement – ”nu am fost implicat în niciun incident la Fratelli. Sunteți prost informat. Nu am lovit pe nimeni. Întrebați-l pe cetățean. Nu am lovit pe nimeni”.  Întrebat dacă i-a distrus telefonul mobil , consilierul primarului s-a dat de gol singur, susținut că ”este o exagera… domn… De ce nu-l întrebați pe acel arab sau cetățean ce e, român, nu știu, cetățean. Nu s-a întâmplat, nu am avut niciun incident în Fratelli. Exagerați ca de fiecare dată. Din câte știu a fost evacuat un recalcitrant, cineva de acolo,un un jandarm. Eu nu am avut niciun incident. Nu am lovit pe nimeni. Nu știu despre cine vorbiți ( întrebat de ”Paul”, n.a). Dacă considerați și dacă scrieți îmi rezerv dreptul să vă chem în instanță să chemați persoana care zice. Deja e prea mult. Mă hărțuiți”.

Întrebat dacă a fost să-și ceară scuze de la victimă, Nasleu s-a dat, din nou, singur de gol recunoscând că bărbatul agresat este un sirian, deși în timpul discuției nu i-am precizat acest detaliu.


”Nu m-am dus. Nu știu cu cine vorbiți. Vorbiți cu acel cetățean american, sirian de care pretindeți, nu știu despre cine este vorba. Nu s-a întâmplat nimic. Dacă cetățeanul acela susține, să vină în instanță”. Amenințarea cu procesul vine la nici 24 de ore după ce o angajată a Primăriei Timișoara a reclamat public faptul că a fost amenințată de Nasleu pentru că a dat like articolelor publicate pe PRESSALERT.ro.

Contactat telefonic, Alin Gherman, care a susținut că este doar un angajat al clubului Fratelli și care a fost, recent, la ziua de naștere a lui Nasleu, a susținut că nu știe de niciun incident pentru că este plecat la Viena și ne-a trimis numărul unui anume Florin. Când l-am întrebat de incidentul în care a fost implicat Nasleu, acesta a susținut că ”știu doar că am chemat noi, a venit Jandarmeria. Era un om de culoare. L-au luat. Au revenit cu el în club cei doi subofițeri de la Jandarmerie, și-a recuperat haina. A plecat. Nu știu de niciun incident în care a venit secția 2”.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că administrația condusă de Nicolae Robu nu a inventariat patrimoniul și nici nu încasează bani din exploatarea terenurilor proprietate publică, deși acest lucru a fost solicitat în repetate rânduri de Curtea de Conturi. Printre terenurile nominalizate se află ”baza Hercules (Club  Fratelli) situată în Bv. Vasile Pârvan cu imobil înscris în CF 418663 TOP 9507/2/2 în suprafață de 1285 mp care face parte din domeniul public al Municipiului Timișoara. (…) În acest caz: A fost executată o copertină cu structura metalică cu acoperiș mobil și învelitoare transparenta închisă lateral cu prelata detașabila extins si peste terasa; a fost executată o extindere a spațiului  pe partea sus-vestica a corpului de clădire dinspre curte, executându-se un perete din tabla cutată si prelungindu-se acoperișul magaziei metalice alipite; a fost preluată parcarea betonată dinspre aleea de pe malul râului Bega, fiind montate pe peretele clădirii alăturate plăcute cu inscripția „Parcare privată”, au constatat auditorii.

De asemenea, numele lui Ion Smeu, zis ”Zmeu”, un alt personaj din lumea interlopă care apare în fotografii la chefuri alături de Nasleu, a apărut într-un scandal monstru la clubul Fratelli din Timișoara.

Nasleu este un apropiat al lui Nicolae Robu, a absolvit Facultatea de Teologie, a fost ofițer SRI, senator al PRM, trecând apoi la PNL. Fostul ofițer SRI este apropiat de Teodor Tuducan, consăteanul său din comuna cărășeană Obreja, prietenul lui Nicolae Robu, care a obținut construirea ilegală a benzinăriei ilegale de pe Calea Lugojului. PRESSALERT.ro a dezvăluit că omul de încredere al primarului Robu se plimba cu un BMW care aparținea firmei Danyflor, care are contracte de milioane de euro cu Primăria Timișoara pentru prinderea câinilor fără stăpân, ulterior Nasleu agresându-l verbal pe fotoreporterul site-ului. Deși a câștigat doar 1975 lei pe lună, conform declarației de avere din 2016, Nasleu a petrecut o vacanță de lux în Caraibe și a dat ”vina” pe nașul său milionar din America. Nasleu este în consiliul de administrație de la Retim pentru că primarul Robu a susținut că este unul dintre oamenii ”în care am încredere” și este de aproape un an președintele consiliului de administrație de la Piețe SA. PRESSALERT.ro a dezvăluit că Nasleu și-a completat, ani la rând, declarațiile de interese în fals, omițând să treacă mai multe firme în care era acționar. După ce s-au dezvăluit legăturile lui Nasleu cu interlopii din Timișoara, Robu i-a luat apărarea și a susținut că ”poate într-o mică măsură îmi afectează imaginea publică, dar îmi asum. Încă am de unde să pierd”. În această iarnă, Nasleu a fost împreună cu Robu în concediu în SUA și Jamaica.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.