Campioana CSM Bucureşti, adusă la Timişoara de CSU UVT în optimile Cupei...

Campioana CSM Bucureşti, adusă la Timişoara de CSU UVT în optimile Cupei României la handbal feminin

1
DISTRIBUIȚI
Foto: csmbucuresti.ro

Misiune imposibilă pentru divizionara secundă timişoreană CSU Universitatea de Vest. Formaţia locală de handbal feminin a pătruns în optimile Cupei României, unde are şanse minime de calificare mai departe, dar se poate lăuda că o va aduce în Banat la mijlocul lunii martie pe fosta campioană a Europei, CSM Bucureşti.

CSU UVT ocupă ultimul loc, al şaselea, în seria D a Divizia A (eşalonul secund).


Timişorencele au reuşit în Cupă să treacă în 16-imi de LPS Târgu Jiu, scor 40-28. Bănăţencele nu au avut noroc la tragerea la sorţi, a prins probabil cel mai dificil adversar, dar totodată şi unul care poate să atragă interes. Campioana CSM e pe 2 în elită şi s-a calificat recent în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Bucureştencele şi-ar putea odihni câteva vedete în Cupă, dar tot lotul este unul foarte valoros. Jovanka Radicevic, Grubisic, Lekic şi Curea sunt doar câteva dintre numele mari ale „tigroaicelor”.

Meciul de la Timişoara va avea loc după jumătatea lunii martie. Optimile se desfăşoară în manşă unică iar în caz de egalitate se va trece la executarea loviturilor de la 7 metri.

Oraşul de pe Bega a mai avut în sezonul trecut o echipă de handbal feminin în divizia secundă. E vorba de formaţia SCM-ului, care a fost desfiinţată după ratarea promovării.

Programul meciurilor din optimile de finală (16-17 martie):
FC Argeş – SCM Râmnicu Vâlcea
CSA Steaua Bucureşti – CSM Galaţi
AHCM Unirea Slobozia – HC Dunărea Brăila
CSU Vest Timişoara – CSM Bucureşti
HC Zalău – SCM Gloria Buzău
CSM Târgu Mureş – CS ”U” Cluj
CS Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa
HC Dinamo Bitcoin Bucureşti – Măgura Cisnădie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.